Lige om lidt

Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Min nye bil er ved at blive monteret med taxameter, kamera, dankort terminal og sædefølere. Jeg har tillige valgt at få dashcam monteret. Måtte en tur til Power i Kolding, da de ikke havde den jeg vil have på lager. Den kære Obel er ikke gode venner med fart på motorvejen. Den er meget vindfølsom og ryster helt vild. Hvis jeg havde piskefløde med, så var det blevet til skum inden jeg nåede til Vejen. Om de når at få min bil færdig inden weekenden ved jeg ikke, men ellers først i næste uge. Min gamle skal afmonteres og sat jydekrog på inden jeg tager den ind. Den er tilgængelig farlig på den måde, at man ikke mærker farten.
Jeg er for første gang i den tid hvor André har haft lejlighed, blevet inviteret hjem til ham. Han er igen - igen flyttet. Jeg var inde og se den før han flyttede ind. André har det ligesom Michelle havde. Han er et rodehoved med samlermani-hvilket hurtig bliver uoverskuelig. Det er en 2-værelses lejlighed, og jeg foreslog ham at sove i stuen, og bruge det andet værelse til de ting han samler sammen. Det har han åbenbart taget til sig-hvilket glæder mig. Handler af og til for ham, da det hurtig bliver sidst på måneden. Som regel er det fryse pizza, toast, hønsesalat, et par cola og smøger. Ikke den sundeste kost, men jeg ved at han af og til får mad på refugium eller ved Kirkens Korshær.
Jeg er i godt i gang med et forløb på sygehuset i et overvægtsinitiativ. Jeg er blevet målt, vejet, scannet og har fået taget blodprøver. Sidst nævnte har vist mulig fedtlever - hvilket jeg skal til undersøgelse for. Det er 100% ikke pga. alkohol. De 3-4 gange om året jeg drikker det, skal helst ikke give sådan et udslag! Det er nok snarer min overvægt?

Må hellere synge en kom i gang sang. Emma har tømt et tøjdyr

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige om lidt er publiceret 14/03-2022 15:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.