Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 24 dage siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Hej dagbog, - Banken brokker sig over, at jeg bruger mine penge på det jeg har lyst til, fordi det er et udenlandsk firma. De tror det er hvidvask af penge, - f...sake, - at købe noget til en spil! seriøst, et amerikansk spille firma..problemet er, at de ikke fatter det.. Jeg er ikke deres sædvanlige type. Du ved, jeg er ikke ham hus og bil..og en gæld der siger, at jeg er gift.- Nej, - Jeg har penge nok til at leve mit liv som jeg har lyst.. så min indre Jester sagde, at jeg skulle skifte bank. Jester har gerne ret, - de truer med at lukke for mit kort.. en mand med et stort plus på sin konto.. Nuts... Jeg har brug for en bank, der ikke ser spøgelser alle vegne. Jeg har brug for en bank der er kompetent nok til at kunne skille køb af in game ting, fra hvis vask af penge.

I just wrote them again. - uuh, i am alive! and i am here to do two things..kick ass, and chew bubblegum,.. and i am out of bubble gum.

Skrev til dem, at jeg har brug for en bank der er kompetent nok til at kunne se forskel på hvidvask af penge, og en mand der bruger penge i et spil...fordi han kan og har råd til det.

i just dont want to suffer fools..

21:28 - jeg sidder og tænker over hvilken bank jeg skal vælge. Jeg skal ha ringet til denne, og snakket med dem først, for at finde ud af, om det er stedet for mig. Jeg gider ikke banker der virker til at profilere, og som regner med, at alle er ens. Så når en mand som mig, handler anderledes så burde det ikke vække opsigt.. Det er som om de ikke ved noget som helst om gaming. De er vandt til deres begrænsede verden, - en verden jeg er udenfor, og glad for at være udenfor. Jeg kan gøre lige præcis hvad jeg vil, inden for mine rammer.,. Jeg har ingen kone eller børn at tage hensyn til.. Jeg er fri! :) fri til at leve MIT liv, ligeså fedt som jeg kan. Jeg tror ikke folk kan forstå den.. Deres liv virker nu på mig, som et dyr der enten er på vej i håndjern, eller allerede er det.. fanget i et liv, der ikke længere er centreret i dem selv. I am just sad, that i was blind to it for so long.. but i am awake and free.

har skiftet ringe tone på min telefon, - så denne er på igen: Drill Queen - Born Depressed
Jeg ser den som en overgang, - fra titlen til total selvglæde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget banken er publiceret 15/03-2022 14:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.