Jeg forstår ikke

skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
savføre
Peter
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Dag 1/21
Ryan Raskoln...
1 måned, 8 dage siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Hej dagbog, jeg starter denne morgen med at undre mig over, hvorfor folk invitere mig til at synes godt om dem eller deres klub?! Vi har sikkert været allieret på et spørgsmål, en ide om hvordan tingene hænger sammen, og de har nok synes godt om det jeg skrev. Det virker som om det er tilfældet i hvertfald. Det de så bare glemmer er, at på næste indslag er vi måske på hver vores side! Og der står jeg så, og bruger min logik og argumentation imod det de siger, og stiller spørgsmål, der viser deres mangle forståelse. Jeg modtog en invitation til at synes godt om en politiker af denne politiker igår. Jeg har intet politisk parti, som jeg er enig med alt i, - og jeg vil altid sige min mening, hvis jeg ser noget, som jeg er uenig i, og kan jeg vise via logik at du er helt ude i skoven...så gør jeg det med glæde..og jeg gør det altid uden at kalde vedkommende for noget negativt, det er det mine argumenter skal få dig til at føle i bedste fald.

Næste punkt. Så stod jeg og ventede på bussen. Der er nu kommet et nyt specielt menneske, der også skal med bussen. Han stiller sig dog ikke og venter, men i stedet vader han 8 meter væk fra busstoppestedet til den ene side, for så at stoppe op, vende sig om og gå tilbage forbi os der venter, også gå 8 meter til den anden side..sådan fortsætter han til han kan se bussen komme. Dette gør han hver dag, varmt eller koldt. Jeg tænkte, at hvis jeg begyndte at gøre det modsatte, så vi hver dag gik forbi hinanden på midten, så ville det nok se sjovt ud..

Nå det er 9. Klassernes sidste dag idag, nogle sagde de ville komme forbi mig idag med karameller. Vores elever er måske engang imellem ikke for kloge, og de kan ikke finde ud af at passe på ting, men de er ikke så onde som dem man har hørt om.. da jeg havde sidste skoledag, var jeg også ond, men ikke som dem idag.. jeg gav i stedet kun karamel papir. Duften af karameller jeg selv havde spist.. og efter min tid i skolen, med mobning i 9 år..havde jeg ikke nogen der betød noget for mig..men der er grænser for, moralsk set hvor ond man må være..grænser for ens foragt.

Holy shirt... læste lige, at folketinget havde afvist borger forslaget om automatisk organdonation. Heldigvis, det er jeg også imod.. men for over en måned siden ca? Debaterede jeg det, og kom med forslaget i denne, at man istedet kunne tvinge folk til at tage stilling ved evt erhvervelse af kørekort.. nu læser jeg, at de for 2 uger siden i folketinget, har værer i gang med en sådan model. De mener ligesom jeg, at automatik er for vidt gående.. jeg mener det fra tager folks valg, da ingen i fremtiden vil blive oplyst om, at man kan vælge fra..som kampagner har oplyst om, at man kan vælge til. Ingen viden om valg, er lige med intet valg.. da det ikke nytter at give folk valg, hvis man ikke oplyser dem om, at de har et valg.

Anyway.. wow. Noget jeg tænkte på og sagde for lang tid siden, er der andre der også er kommet ud med.. det var samme løsnings forslag jeg udtænkte til den debat... for hvad kan man gøre på det spørgsmål, uden at fjerne folks frihed som automatik gør.

Jeg tænkte også ved kørekort, fordi så vil unge blive konfronteret med deres dødelighed, på et tidspunkt hvor denne ikke altid lægger på sinde, og derfor kan bevirke mere hasarderet kørsel.. so i wack a problem with a problem ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg forstår ikke er publiceret 03/06-2022 07:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.