1 år, 6 måneder siden

En ferie morgen

Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg startede med at få brugt min opsamlede energi i star wars spillet, og fik ordnet geo missionerne for min hoved konto.

Så gik jeg på nyhederne, - det skulle jeg ikke ha gjort.. suk! Facepalm. Der er en overskrift med en minister der siger, at kvinder bliver dræbt fordi de er kvinder..okey, og det bliver mænd ikke? F.eks i byen, fordi denne var en mænd der så på en kvinde.. statistikken siger, at der er flere mænd der bliver udsat for vold end der er kvinder der bliver det.. statistikken siger, at flere mænd bliver dræbt, end kvinder... men det er selvfølge business as pr usual. Jeg siger ikke at et hvert dræb ikke er forfærdeligt, men hvorfor virker det bare som om, at hvis en kvinde bliver dræbt, så er det frygteligt... en værdi fuld person mistede livet..og mænd.. bare ikke betyder så meget.. ligestilling..bliver der aldrig, så længe man regner kvinder som værende mere værd.. og det er de ikke! Når det er indlysende, at alle mennesker uanset køn bør anses som værende af samme værdi.

9:21 gik lige på FB. fandt den ateistiske tråd. Religiøs lavede den gamle.. "vi vil heller ikke betale for dårlig kunst og arbejdsløse", - det plejer at være veje.. Den er rigtig sjov, og brugt før.. Hvilket gør det let for folk som mig, at lave et take down på den. Så jeg svarede, at jeg heller ikke vil betale til kunstnere der ikke kan vise deres kunst overhovedet! og heller ikke de ikke eksisterende arbejdsløse, der ikke gider arbejde... Vent, gad vide om der er en forskel, til præster der kun kan snakke om deres ikke eksisterende guder. Når det er veje, kan jeg også pege på, at vejen i det mindste eksistere... at man ikke blot taler om noget, man ikke engang kan vise eksistere..så hvis det skulle være lige, skulle man betale til en, der blot taler om at lave en vej..men som aldrig kan vise at vejen eksistere, eller det overhovedet er muligt at lave den vej.. gamle ting folk har sagt før, har jeg kørt igennem mit hoved, og lavet en strategi på..

13:21 jeg var ovre for at handle ind, - der stod et ældre ægtepar i 5 minutter der hvor jeg skulle til, så jeg fandt noget andet aftensmad. Så var der en ældre mand, der forsøgte at få fat i 6 dåsevand. Folk fra butikken havde placeret nogle paller med andet foran det. Han kiggede på mig, så jeg spurgte ham hvad det var han forsøgte at få fat på.. også forsøgte jeg at tage det til ham, - det lykkes ikke.. jeg kunne heller ikke nå. jeg burde ha ladet være, - folk er ikke mit problem. Dem der stod foran varen kiggede sig heller ikke omkring, og spurgte om de lige skulle give plads så jeg kunne komme til.. sådan er det tit når jeg handler ind.. folk er langsomme, og står i vejen.. jeg prøver gerne at være hurtigt, og flytte mig inden den næste kommer.. så jeg går mere rundt..kommer tilbage, når jeg kan se der ikke er andre, - for jeg behøver ikke stå det samme sted, imens jeg træffer min beslutning.

20:54 - jeg så et par afsnit af house md igen. Jeg tror jeg har været den serie igennem 4-5 gange mindst. House minder mig bare om mig selv, - det at sige hvad man tænker uden filter. Jeg vil prøve at gemme en af perlerne fra showet i mit hoved.. for når pedellen på arbejdet synes alt skal se flot ud, og er ligeglad med om det virker..så er jeg i stedet ham der er ligeglad med hvordan det ser ud, bare det virker...noget de fleste ikke fatter, at jeg er så ligeglad med hvordan noget ser ud.. det jeg skal huske at sige er, at det flotte i udseendet glemmes hurtigt, når selv de mest banale fejl pludselig sparker en i nosserne, så det ikke virker.

Jeg glemte at sige, at jeg ikke længere betaler for at være på dating siderne. Min nysgerrighed, om hvem der havde kigget på mig, må jeg bare komme mig over...det kan jo være lige meget. Jeg plejer at kigge tilbage for at se, hvilket fjols der har kigget... det alligevel altid en ud af følgende... en der er for gammel, en der er super glad for naturen, med 3 børn.. som har brug for en der kan gøre noget for hende..minimum har bil, så vedkommende kan blive transporteret... eller den sidste kategori.. en førtids pensionist med psykiske problemer, der mere ligeglad med andet status.. for en normal mand med arbejde, er nok status til at føle at man kommer op ad i hierakiet. Den omvendte pretty woman har jeg endnu ikke set.. hvor en køn rig kvinde, finder sig en grim fattig mand.

Men som jeg sagde for noget tid siden, - hvis jeg ikke var der på stederne, ville man beskylde mig for, ikke at vide noget..da jeg ikke var der..hvilket ville gøre det lettere at argumentere imod mig.. så i stedet, er man nød til at lade som om, at jeg ikke mener det jeg siger..når jeg siger, at jeg ikke leder... alt hvad man kan komme med af undskyldinger, for at fjerne lyset fra den grimme virkelighed. Hvilket er det min indre house kommer op i mig igen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ferie morgen er publiceret 19/10-2022 08:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.