1 år, 4 måneder siden

Dagens Samtaler

Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 3 dage siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Hej dagbog, - En af de ting jeg bruger en del tid på at bearbejde, er de samtaler jeg har i løbet af dagen. Det kan jeg sommetider bruge flere dage på. Det har gjort, at der er flere der ikke har kunnet vinke mig op, hvis de så mig ude i verden i færd med at tænke. Når jeg gør dette, er det lidt som at slibe mine knive, så de er klar til næste kamp. Dette har også bevirket, at begge pedeller har kaldt mig for kloge åge. Det er så let at være klog, når man har forberedt sig. Det er lidt som at få et regnestykke, som du allerede har regnet ud før de fik det.. fordi du ved du vil få det.

I dag kom en for at snakke, det gør vedkommende faktisk et par gage i ugen. Personen kunne aldrig finde på at snakke med de andre, for de er ikke på hans niveau. Dvs, de har ikke den samme humor, og ville tage ting ilde op, hvis han sagde alt det, han siger til mig. Sådan er der faktisk flere der har haft det, når jeg begynder at lægge folks udtryk sammen,- det til trods for, at jeg er den jeg er.. Go figurer? heh, det minder mig om hende, der godt ville snakke med Jester, men ikke så meget med mig. Det var 20 år siden, og lidt mærkeligt.

Nå, Men ud over at sige det med at han ikke kunne snakke med de andre, - så snakkede vi om pyrus. Selv om jeg er rød, så er jeg også imod censur, også selvcensur. ligesom vedkommende jeg snakkede med er det. Jeg har bare brugt lidt tid på at tænke over, hvorfor jeg er det. Jeg er det fordi, den menneskelige frihed lægger i sproget. Der hvor man ikke længere er frie til det kunstneriske udtryk, der er den menneskelige frihed under angreb. Frihed til at udtrykke nogle ideer, også selv om andre ikke kan lide dem. Alt i verden, er ikke lavet til alle.. men så længe der er publikum til det, så skal få ikke knægte de andres ret til deres kunstneriske udtryk.

På samme måde har jeg det med religion, - alle ved jeg hader religion, men jeg ville aldrig forbyde det! Hvis det ikke var for de religiøse, så ville jeg ikke ha mulighed for at retorisk at sætte så mange på plads som jeg har! :) hvad skulle jeg gøre uden dem.. ud over det, - så viser de selv omverden hvor dårlige de er, når nogle ikke tør modtage svar.

Jeg så min bror i dag, - og han fortalte om, hvordan nogle fra fredericia's DF, havde angrebet den tv station han er en del af. De har forsøgt før, hvilket havde kostet dem både sende tilladelse og støtte.. noget de har fået tilbage igen, efter de fik rettens ord for, at der ikke var noget at komme efter.. Det skete også denne gang, at de fik at vide, at der ikke var noget at komme efter fra myndighederne - men disse personer bliver ved. Så vidt jeg kan forstå, gør de det fordi de kender folkene bag en avis, og forsøger at hjælpe vedkommende til at overtage markedet, - en mand jeg hører altid går i fint tøj på den avis, og som tror han er noget. Jeg kan høre Jester inde i mig grine, Jester har sådan lyst til at angribe, på Jester maner, det vil sige en rask debat, der skal få dem til at fremstå som de undermennesker de virker til at være.

Det føles som at få et skud energi, når jeg mærker vreden over den slags mennesker. hvor jeg før bare havde lyst til at sove, vækker det mig fra min søvn. Hvad skulle jeg gøre uden dem, der fodre mig med energi..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagens Samtaler er publiceret 29/11-2022 19:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.