1 år, 4 måneder siden

En trold

Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, - En trold forsøgte at lave en whataboutism omkring america, som om de var på samme måde som Rusland. Så jeg kunne ikke lade være :) jeg måtte kommentere.. for folk kan nemt lave disse overfladiske sammenligninger, hvis ord som Demokrati og Ytringsfrihed, ikke spiller nogen rolle for dem. For hvor mange områder har USA hold valg i, for at overtage? og hvor mange Americanere får adskillige år i en arbejdslejr, hvis de er uenige med deres regering? så sammenligninger er måske ikke helt en til en. Nå, Jeg skrev noget af dette, - men i stedet for at svare med et ordentlig debat svar, kaldte han mig bare dum :) oversat, - "jeg har ikke svar, så jeg prøver at kalde dig noget, for at se om det bider på". Sådan noget gør, at jeg lugter blod..aka, svaghed. Så jeg på pegede hans logiske fejlslutninger, og sluttede med at jeg også kan lege med på den, - også fik han en langt større sviner tilbage, - med et, jeg kan også lave disse logiske fejlslutninger, det er ikke imponerede. Så prøvede han at kalde mig for grim :) hahaha, - seriøst, først prøver han med dum, og da det ikke bider på, så prøver han med grim.. Genialt :) not.. så jeg pegede på hans idioti igen.. og gav ham en sviner tilbage - engang imellem er man jo nød til at bevæge sig ned på folks niveau, før de fatter det.. også pointerede jeg, om folk kendte til hans opførsel.. så har jeg ikke hørt mere i nogle timer :) du ved, - en sviner som.. om han havde været ude for iltmangel ved fødslen..

Jeg er nok den forkerte at prøve den slags af på :) jeg har lagt mere respekt for folk, der prøver at argumentere for deres holdninger.

Ted har været ude med en ny video i øvrigt, - jeg har ikke nået at se den endnu, - ud over lidt af starten. Han havde en lille debat, med folk der spurgte om han bad, - så vidste han godt der var banke, - et par med usynlige venner. -

nå er hjemme nu :) der skal games.. og lyttes til musik inden.. på med : "The Pixies - Where is my mind"

16:12 jeg fik lige set Ted's video, - ham den kristne sluttede med at brokke sig over, at Ted afbrød ham.. det er noget jeg også selv kan finde på at gøre. Det er for ikke at spilde tid på et dårligt argument. F.eks, - Hvis jeg startede med at sige, at "vi ved træer vokser ud af næsen, og disse træer bliver så plantet i jorden og vi ved de eksistere fordi de bære frugt" - så er det spild af tid, hvis man ikke afbryder med det samme, folk siger noget nonsens, - uanset hvor de vil hen med det.. så er et argument, der er bygget på nonsens ikke noget værd. Jeg ved folk kan se det som uhøflig, men det er sikkert fordi de er fanget i en følelse, - hvis de så objektivt på, og forstod at man ikke kan bygge et argument op, hvis det bygger på en falsk præmis.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En trold er publiceret 30/11-2022 14:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.