Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg har ikke fået pakket gaverne ind endnu. Jeg glæder mig ikke, fordi det papir jeg har er fra min brors gamle butik. Det papir er super tyndt og har let ved at gå i stykker.

Jeg havde de protein ting med hjem til min mor i dag, - og hun blev lidt rørstrømsk. Jeg spurgte hende, hvem skulle ellers gøre det? :) når hun ikke har det for godt. Min far havde ikke kunnet sanse det endnu,- han er ikke vandt til at købe ind. Det var altid min mor der ordnede indkøb.

Jeg er min mors søn, min bror er nok mere min fars. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at hjælpe!

Hende den religiøse ønskede mig og min familie en god jul :) jeg kunne ikke lade være med at drille hende lidt. Så jeg skrev i lige måde, hvis du da fejre jul og ikke kristmesse ;) hehe..

Jeg tilbød min arbejdskollega de tinka kort jeg fik via julehandlen, - hverken jeg, eller min brors side har brug for dem.. men, jeg fik ikke noget svar. Det er nok ikke noget hendes børn samler på så. Jeg tog dem med, - da de var gratis, og man aldrig ved om det er noget min brors kones børne børn kunne bruge, - men de havde allerede alle kort.

Jeg fik set den sidste sæson af "the good place" på netflix, - det var en super serie i starten, - men til sidst var den bare kedelig, og havde også en dårlig slutning. Der var beregnet til at man en efter en skulle tage afsked med figurene i serien. Det gjorde serien på en traditionel måde, samtidig med at den kom med et fundamental spørgsmål, - hvis du var i paradis, og havde evigheden.. ville du så ikke kede dig efter et vist antal år? du har set og gjort alt. Dens slutning føles mere filosofisk, end god for seeren. Alle personer valgte hver i sær at blive slettet fra virkeligheden, efter at ha boet i paradiset i mange år.

Jeg tror ikke på et paradis, hverken himmel eller andet. Jeg kan kun se, at vi alle går til grunde en dag.. ligesom mange før os. Vi kan ikke forstå det måske, at vi ikke er vigtige nok til at leve evigt.. men der er ingen dispensation. Hvis jeg kunne, ville jeg leve evigt.. men det er ikke en option.. det er det i serien.. og jeg forstår ikke deres valg. Måske er det derfor, jeg ikke bryder mig om dens afslutning. Som jeg ser det, evigheden hvis man kunne opnå den vil aldrig være fyldt med andet end det, man selv lægger i den.. og jeg vil altid kunne lægge noget i den.. Jeg har før mødt spørgsmålet, om jeg ville leve evigt hvis jeg kunne.. mange siger, at de ikke vil.. fordi de skal se alle omkring dem dø. De ser dog kun det halve glas, - Så sent som i dag, så jeg en film med en psykolog der reagerede på filmen "up" fra pixar. Han mente også, at selv om vi ser vores liv dø, i form af vores kære, så er der stadig eventyr derude i verden. eventyr vi selv kan opsøge.. hvilket jeg kun kan nikke til, for en ting er, at vores liv dør i form af vores kære.. men hvis vi havde evigt liv, - bare kun mig.. så ville jeg også kunne møde nye mennesker.. hvilket er op til os at gøre.. vi kan dø med vores kære, eller søge nyt liv i form af nye eventyr.

sjovt, som jeg ser filosofi, nu jeg står i den situation.. Det er ikke noget jeg aktivt opsøger, - det kommer bare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julen 2022 er publiceret 23/12-2022 16:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.