10 måneder, 18 dage siden

Tæt på

Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Om syv kilo hedder det rygestop. Indtil videre har jeg tabt knap 35 kg. Når jeg ser på billeder fra dengang, ser jeg ingen positiv mimik. Jeg ser træt ud og et eller andet sted som om jeg har givet op. Det kunne også være lige meget - en plade chokolade fra eller til! Jeg brugte næsten aldrig makeup, for der var ikke noget at pynte på. I dag gør jeg mere ud af se godt ud. Føler selv at jeg stråler mere end før, og får mange kommentar til at min vægttab klæder mig. Det er en helt klar motivation til ikke at blive stor igen.
Er bange for at jeg skal sloges lidt med kommunen igen-igen. Jeg sygemeldte mig d. 19/5 og allerede d. 14/6 har de bedt om en lægeerklæring. De ringede d. 6/6 for at høre hvordan det gik, selv om de havde skrevet at det var først i slutningen af ottende uge de ville gøre det. Jeg fortalte at den første tid jeg kunne få, var d. 19/6 ved en læge i huset jeg ikke kender, og omvendt. De vil ringe d. 22/6 igen. Jeg synes at det er enorm frustrerende og føler mig presset. Min sygdom er kronisk og har siden 2006 nok kostet mig samlet ca. 4-5 års sygemelding. Jeg har tidligere fået 3 mdr. deraf ved lægen, med opstart på halv tid - vel og mærket hvis jeg er klar til det. Har en ide om at det er fordi jeg tidl. har gjort dem opmærksom på, at de ikke må sætte mig ned i ydelse, da det er en kronisk lidelse. Da jeg havde fået denne vidne fra en sagsbehandler ved psyk. for flere år siden. Jamen hvor hun vidste det fra? jeg gjorde hende det klart at hun havde den samme uddannelse som hende. Denne besked passede hende ikke. Ved ikke om de har en ide om at min sygemelding, er en undskyldning for at holde fri pga. det er sommer! Men det er en fis i en hornlygte. For det første har jeg det svært med varme, og for det andet trives jeg bedst når det er mørkt. Plus at jeg mister mange penge erhvervsmæssig. Så det er bestemt ikke for sjov.

Mindste pigens af bedste Tulles er fyldt 1 år. Hold op hvor tiden går. Det er kun ved den mellemste af drengene jeg har denne titel. Ved den ældste er jeg "bare" Tulle. Men det er også okay.

André har fortalt at han skal undersøges om han har ADHD. Skizofrenien har ikke givet udslag i flere år. Ved gennemgang af Michelles papir, mente psyk at der også var tale om dette, men grundet misbrug var det svært at stille en diagnose. Det jeg har kunne læse mig frem til, så er jeg ikke i tvivl om Michelle havde det. Uanset håber jeg kun at André får den behandling han har brug for.

Jeg er blevet færdig med at lægge alle billeder samlet på en harddisk. Så er der styr på det. Når vi engang for et nyt kontor-vil jeg lave en stor ramme hvor der skal være bla. billeder der ikke hænger på familievægen, som er i vores gang. Det skal nok blive godt.

Jeg købte sidste år en mamutblad, så fint også hedder Gunnera - Gunnera tinctoria. Jeg var på jagt i flere havecenter, men forgæves. Det endte med at jeg fandt den ved en - hvor jeg bestemt ikke bryder mig om ejeren deraf. Men sådan var det. Sidste år fik jeg via en gratisside flere sankthansurt. Her i foråret kontaktede hun mig og spurte, om jeg var interesseret i 2 mamutblade. Selvfølgelig var jeg det. Så nu har jeg 3 og de bliver med tiden ganske store. De kræver en del vand, så det må jeg hellere få gjor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tæt på er publiceret 16/06-2023 12:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.