10 måneder, 25 dage siden

software opdatering

Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Hej dagbog, - Min hjælper var der i dag. 5. klasserne fik tjekket deres chromebooks igennem. Der var især en, der ikke havde behandlet chromebooken godt. Der var skået i den med en kniv, - jeg er i øvrigt ret sikker på, at vedkommende har religiøse forældre. En anden, havde som den eneste tegnet på chromebooken med en guld pen..Men hjælper påstod, at hun vidste at barnet var af en præst. De andre unger havde opført sig ordentlig.

Imens vi kiggede dem igennem, og jeg gav et par af dem et nyt biblioteksmærke, - kunne jeg ikke lade være med at snakke om religiøses fejl agtige antagelser.. og deres forsøg på ordleg. F.eks den med, at vi alle blot tror og ikke kan være sikker på noget, så hvis vi lukker det ene øje, og glemmer hjernen derhjemme, så kan alt være lige. Problemet er bare, at ordlegen falder fra hinanden, - når man begynder at se på, hvad der er bag troen. For bag en "tro" på, at der aldrig har været en global oversvømmelse, lægger der nogle iagtagelser og beregninger der er blevet foretaget, og som andre også har gennemgået for at se om de holder stik, - beviser der er frit tilgængelige.. hvorimod en tro på en global oversvømmelse handler om en tro på baggrund af, at en bog siger det! det er ikke det samme..og vil man ikke tro på, at der aldrig har været en global oversvømmelse, så kan man tjekket grundene til det.. og det er ikke bare fordi en bog siger det...

jeg viste også min hjælper svaret fra en jeg spurgte omkring hendes børns skoleflytning, - for min hjælper overvejer at flytte sine børn... af grunde, der minder mig om hende jeg kendtes grunde.. så derfor spurgte jeg til hvilken skole osv.. og om det så var oplevet som en bedre skole. På den måde forsøgte jeg at hjælpe min hjælper, men fik også advaret hende jeg kendte om, at det ikke var blevet bedre.. for det viste sig, at hendes ene barn var på vej tilbage til den samme skole.

Der er sidste skoledag for de sidste elever på næste fredag. Så plejede vi personalet på skolen at få smørrebrød, - men vi har fået nye kvindlige ledere, så nu står den på salat. Jeg spiser ikke salat! så jeg tænker at jeg vil købe noget total lækkert flute med pålæg, og tage med til næste fredag.. så vil jeg tage den frem, imens de andre sidder og spiser deres salat. Bevars, mange elsker sikkert salat, - men måske vil der være enkelte der ønsker sig tilbage, til dengang vi fik et par højtbelagte smørebrøds madder.

Min mor sagde, at hun havde læst noget om nogle religiøse, der havde tvunget eller overbevist nogle om at sulte sig ihjel, - så vidt jeg husker. Jeg kom lige i tanke om det, - hvilket var en anledning til at sige til hende, at det er derfor jeg gør alt for at bekæmpe religion.. Deres syge ideer, gør samfund og jorden til et ringere sted end den behøver at være! så mange liv kunne ha været bedre..Der skal være nogle, der viser verden deres fejl.. så folk ikke ender som dem.. Hvilket er derfor religiøse helst så jeg stoppede, - så de i ro og mag kan forgifte folks sind, der ikke ved bedre..eller som savner noget de har svært ved at udtrykke..måske i et øjebliks svaghed.

Så mange har ikke lært at tænke logisk, - og jeg har lært at gennemskue dem og deres dårlige argumenter og manipulerende adfærd. Det er det jeg har lært.. igennem så mange år, - skulle jeg snakke om biler, ville jeg være færdig på 10 sekunder. Jeg har ikke brugt min tid på byture og alkohold, - jeg har ikke brugt den på venner.. Jeg har brugt den på gaming, imens jeg konstant lærte om dette ene emne. Jeg har haft mine "helte" og jeg har været uenig med dem. Jeg har fulgt nogle, og droppet dem når jeg ikke kunne stå inde for dem. Jeg har set det gode i mange mennesker, - men når det kommer til folks religion, så ser jeg en sort plet på den verden.. der kunne være så meget bedre.

Jeg kender deres forsvar til dette, - de tror det er et godt argument at snakke om, at stalin skulle være ateist.. problemet er bare, at ateisme kun betyder at man afviser, at gude spørgsmålet er besvaret tilfredsstillende.. det beskæftiger sig ikke med den politik du mener bør findes, eller dit syn på livet ellers.. vi har ingen bøger om det.. alt ud over afvisningen, er op til os. Hvor religiøse har deres bøger og deres doktriner.. hvis forståelse er forskellig med hvem de kigger op til som deres præst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget software opdatering er publiceret 15/06-2023 19:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.