Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
1 dag, 2 timer siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Kære dagbog.

Som sædvanlig er jeg god til at sætte mine forhåbninger op. Så da jeg fik karakteren blev jeg egentlig ret skuffet. Men jeg fik altså 8 for min SSO opgave. Tilfreds? Nej, det er jeg ærligt ikke.. Men det er vel okay. Til sammenligning med min klasse, ser det ud til at være okay, selvom der da er nogle der har fået mere..

Der er ikke så meget at sige om den karakter.. Er tydeligvis skuffet, men den er jo egentlig okay.

Ellers.. så er jeg kun lige i skole fordi jeg ikke kan tåle mere fravær. Har fået noget mavenoget, så jeg sad på WC hele natten og hele morgenen. Har SÅ ondt.. mavekrampe, diaré (yummi) og kvalme.. Av av av..
Så jeg kæmper og ser hvor mange timer jeg kan klare i dag.. Har engelsk lige nu, men vi er bare ude og "læse".. Vores engelsk lærer var godt klar over at vi nok ikke var ret hooked på at lave en hel masse idag.

Føler mig generelt lidt nede i dag.. har ondt i maven uden at vide hvorfor, ikke så god en karakter som forventet.. Og så er jeg lidt ked af min kæreste. Han skulle blive efter arbejde i dag og spise kebab sammen med den nye bestyrer og de to aftensælgere.. alle tre mennesker, som han egentlig ikke er særlig vild med. Så hvorfor? Jeg vil hellere have ham hjem, især når jeg har det som jeg har det i min mave.
Men nu er det altså åbenbart blevet rykket til at skulle foregå hos den ene aftensælger. Hende fra min klasse, som ter sig som en dum, eftertragtet blondine efter hun er blevet singel. Det ender nok i øl.. Håber ikke det bliver for sent med ham.. vil hellere have ham hjem. *snøft*

Smutter igen.. håber jeg kommer i bedre humør når jeg har fået det lidt bedre i min mave og når jeg har fået fordøjet min SSO karakter.

mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SSO karakter!! er publiceret 12/03-2004 10:26 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.