Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Kære dagbog.

Ja, så er weekenden overstået og hverdagen presser på igen. Det har været en hård weekend, men mere om det lidt længere nede.

Kæresten tog heldigvis ikke ned til aftensælgeren fredag aften. Han var blevet skidt og tog tidligt hjem til mig. Så vi hyggede i stedet for hjemme. Planerne for weekenden ellers var ret omfattende, men kunne ikke lige fortælle dagbogen om disse før de var overstået, for der var en der skulle overraskes og hun læser ind imellem min dagbog.

Vi havde fået lov at låne bilen fra lørdag tidlig aften til søndag aften. Så vi tog til Odense. En god veninde skulle overraskes lørdag aften og det blev hun bestemt også.. hehe. Hun blev meget glad og vi havde en kanon hyggelig aften. Kæresten og jeg havde ikke spist inden vi tog afsted, men ville egentlig bare spise noget hurtigt når vi kom derover. Men det endte med at vi alle fire tog på noget der Eydes kælder. Jeg har før hørt om det, men aldrig spist der. Men nam, det er god mad. De andre fik spareribs, som stedet er ret kendt for og jeg fik en lækker steak. DET var bare godt.
Inden vi fik set os om, var klokken mange og gik hjemad. Men helt hjem kom vi i første omgang ikke. Vi gik på snuse-shoppe-kigge tur ved en butik der hedder Videoshoppen, som sælger sex legetøg og film.. (Vores venner vi var afsted med har ikke RET mange hæmninger, så vi hyggede os alle fire med at kigge lidt rundt).
De fik købt lidt og det samme gjorde vi. Et stykke legetøj som virkede fint da vi senere gik i seng..

Søndag morgen var det op igen og så kørte vi ud til nogle gode venner og spiste morgenmad sammen. De har købt et rækkehus et godt stykke udenfor Odense.
Det var kanon hyggeligt og vi kom først videre ved 13-tiden.
Derefter kørte vi videre ud til min kusine og hendes mand (og deres tre tøser). De er flyttet siden vi sidst så dem. De har købt et kæmpe hus (300 kvm) temmelig langt ude på landet. Men det var også rigtig hyggeligt at se dem.
De er i gang med at lave en del af huset om så det kan lejes ud, for de bruger ikke den del af huset. Så vi snakkede om at fik vi ikke en lejlighed med det samme når vi flyttede til Odense, så havde vi mulighed for at leje en del af deres hus. Selvom det er langt pokker ude på landet, så er det dejligt at vide at man er sikret tag over hovedet, selvom man ikke får en lejlighed.

Bagefter tog vi ud til min mor og lillebror. Min mor havde lavet knaldgod mad til os. Mørbradgryde.. ikke en skid sundt, men det smager bare rigtig godt - og der er ingen som min mor der kan lave mørbradgryde.

Vi havde lovet at være hjemme i Aabenraa senest kl. 22, så ikke længe efter vi havde spist var vi nødt til at køre hjemad igen.

Alt i alt en rigtig hyggelig weekend fyldt med dejlige mennesker.. Men hold K... hvor var jeg træt i morges efter alle de oplevelser.

Nu vil jeg slutter for idag. En god mandag til alle jer derude.. og også en god uge.

mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekendens strabasser! er publiceret 15/03-2004 10:56 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.