Skattefar er gavmild ind i mellem..

Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 7 dage siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 24 dage siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Kære dagbog.

Så er det mandag igen.. og hold op hvor føler jeg mig kvæstet i dag.. Ved ikke helt hvorfor, for har egentlig fået timer nok i nat.. Men har vist ikke sovet for godt.. har også hold i nakken idag.

Weekenden er gået med afslapning og hygge. Lørdag var vi ovre hos nogle venner og spille Matador. Det var okay hyggeligt, omend vi ikke helt kan finde ud af hvor vi har dem som venner. Det er en længere historie, men det korte af det lange er at vi lige pt. nok ikke kommer til at savne dem voldsomt som venner når vi flytter til Odense. Det irriterende er også noget af at de ikke tror på vi flytter. De tror ikke vi vil gøre alvor af det. Og at vi får lov at låne penge til indskud osv. Men det er mere eller mindre i orden. Vi skal bare have fundet ud af det eksakte beløb. Vi håber jo lidt vi kan få lov at låne en slat mere og få råd til lidt nye møbler og sådan.. måske en billig bil? Kommer jo an på hvad vi får af jobs og løn derovre.

Igår var kæresten oppe og lave computer hos en kammerat. Og så holdt vi hyggeaften med en god DVD og lidt guf. Vi så Bad Boys 2.. den er sgu ret så fed.

Underligt.. når man endelig får lidt penge imellem fingrene, så ved man ikke engang hvad man skal bruge dem til.. Jeg får en lille pæn slat penge tilbage i skat og det samme gør kæresten.. Så nu går vi og snakker om hvad vi skal bruge dem til.. Til os selv? Skal det så være noget nyt tøj, legetøj (voksenlegetøj vel og mærke), et par DVD'er eller? Eller skal vi være fornuftige og udligne noget gæld? Ikke det mest spændende..
Det kommer også an på hvor meget vi får lov at låne til sommer når vi skal flytte, for hvis får lov at låne det vi håber, så er der ingen grund til at være ekstremt fornuftige med de her penge.. eller rettere, så bør vi i hvert fald bruge dem på os selv.. Til at forsøde livet med.

Jeg har ikke været på vægten i morges.. Glemte det faktisk.. Men den viser bestemt heller ikke noget godt. Det er som om jeg ikke kan komme i gang igen. Men jeg vil jo gerne.. Mindes den dejlige følelse af at se vægten dale og begynde at føle mere velvære.
Jeg mangler nok min kærestes støtte. Ikke fordi han ikke ønsker mig det bedste, hvilket vil være at tabe mig, men han har også svært ved at være stærk tror jeg.
Jeg satser på at jeg sparker lidt til mig selv i starten af april.. Så kan jeg stadig nå at tabe nogle kg. inden sommer når jeg får hue på, men jeg må alligevel desværre indse at det bliver endnu en sommer med ubehag pga. varmen. Men jo mere jeg når at tabe mig inden, jo mindre må ubehaget forhåbentlig blive.

Det må være alt for nu.. Synes ikke jeg kan holde øjnene åbne.. Men skal have fire timer endnu.. *gaaaaab* Mangler et skud energi.

Må I alle have en god mandag og en dejlig uge.. Vejret er trods alt lækkert.

Mismismiav

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skattefar er gavmild ind i mellem.. er publiceret 22/03-2004 11:04 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.