20 år siden

Brev til mig selv

Luftforandring.
Neola
3 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
19 dage siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Så går den ikke længre Ingrid! Du kan ikke blive ved med at skyde det hen på at det var en hård uge i London. For nu er der alså gået en uge siden du kom hjem. De ting der skal gøres, ordner jo ikke sig selv. Så nu kommer du igang! Ja Ja jeg har lige lavet en spand vand til badeværelset, og jeg har fået luftet ud og redt senge.
Så beskidt kan der heller ikke blive på en lille uge, vi er jo kun to mennesker. Jeg vidste du ville begynde med undskyldningerne ( holder lige en pause, går ud og sætte en vask på ). det dur jo ikke for du ved jo godt at du har det bedst, når tingene er iorden, der skal være rent, ryddelig og helst friske blomster rundt omkring.
Jeg må indrømme at jeg bruger en del penge på blomster, og da jeg er sådan stillet at jeg ingen vindueskarme har i stuen ( gift med en arkitekt, der ikke bryder sig så meget pyntegenstande, det skal helst være stilren, indrømmet sådan er jeg også selv) Det vil sige jeg har nogle store planter på gulvet, det er faktisk hvad jeg har af planter, der kan holde sig.
Så når nu mor her! er færdig med fredags rengøringen, så skal der pyntes op med blomster. Heldigvis kan jeg snart begynde at tage lidt fra haven. Dette her med at jeg helst skal have friske blomster, har jeg altid haft, men engang var der jo ikke råd til det. Det vil jeg have der skal være idag, at jeg bruger fra 300-500 kr om måneden på det skammer jeg mig ikke over. For det giver mig glæde i hverdagen, og især i denne tid hvor jeg har gået hjemme. Jeg spare så andre steder, og har aldrig været en af dem der har brugt formeget på mig selv(Nå! nu fik jeg lige tørret godt af inde i soveværelset) men det kommer måske, fo jeg har en drøm, om at tabe mig 25 kilo, og de 7 af dem er væk. Jeg kan nemlig godt blive en dyr dame, for min elskede. Jeg går nemlig ind for kvalitet frem kvantitet, men tøj har ikke rigtig sagt mig noget, n´år jeg har været så overvægtig som jeg er.
Jeg kender jo mig selv bedst, så jeg ved jo godt hvad fruen vil ha`når hun vil ha noget.
Før hen er alt overskud gået til mand og børn, da børnene så var sådan lidt væk, var det min elskede, for i hans job kan man squ ikke komme i hvad som helst, SNOBBER.Men min elskede kan bare vente sig, han har selv sagt at jeg må købe hvad som helst jeg vil have(det kan han squ sagtens sige, det er jo mig der køre budgettet her, og efter denne tur i London varer det da noget før der er overskud igen). Det tager jo også nogle måneder endnu at tabe 18-20 kilo endnu.
Nå! nu kom jeg væk fra min rengøring( men har imellemtiden været inde tørre af i gæsteværelset ( må ikke kalde det Mortens værelse længre, for de har jo deres eget hjem nu. Ja! ku fadder bevares har de det, især Morten! Nu er det 1 1/2 år siden han flyttede ind i en 2rums lejlighed i London, og han har squ ikke fået pakket ud endnu, den er fuldmøbeleret, og den har nogle lækker farver, det kunne i mine øjne blive et pænt bordel, så jeg forstår ham, og holder min kæft)
Jeg er lige bleven enig med mig selv om, at der kan fand... ikke være beskidt i stuen, vi har kun været derinde lørdag-søndag, så den springer vi let og elegant over. D.V.S. at når nu min husbond kommer hjem og skal støvsuge, så blir det altså hele huset.
Okay! Har han lyst og energi til det, skal jeg ikke blande mig. Jeg er desværre så uheldig stillet at min ryg siger nej til støvsugning, og gør jeg det,som jeg jo ikke kan lade være med, så koster det mig mindst 1 dag i sengen.
Jeg er hel sikker nogle af jer kender dette her " Når jeg nu går hjemme hele dagen, så er det squ da også fordårlig at jeg ikke kan holde hus og have,der er jo heller ingen der kan se på mig hvad jeg fejler" Om ikke andet så tror man at andre ser sådan på det, for hvor tit har vi ikke hørt det blive sagt om andre. Eller du er vel nok heldig Ingrid! med sådan en mand, han har simpel gjort alt, passet og afleveret børn, gjort rent, lavet mad. ordnet hus og have, vasket tøj o.s.v.
og til sidst han har endda besøgt dig på sygehuset hverdag. Tak kære medmennesker, tror i jeg er blind eller døv, jeg ved godt at jeg er gift med jorden dejligste mand, men er det nødvendig at komme med de bemærkninger, hvergang i kan se sit snit til, jeg har faktisk efterhånden en ret stor skyldfølelse i forvejen, men han ved også at jeg elsker ham.
Hvis vi så vender det om kære venner, så er det altså også hans børn og hjem.og var det sket at det var ham der blev syg, er jeg sikker på at jeg havde gjort det samme, ikke for ham men for OS.
Alt det jeg lige har skrevet, gjorde mig for 10 år siden ulykkelig. Idag er jeg faktisk lige glad med hvad Folk tænker (eller er jeg).
Nå! hvis jeg tjepper mig lidt tror jeg at jeg kan blive færdig iløbet af et par timer.
Denne dagbog side blev hvis til en være gang vrøvl, så bær lige over med mig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brev til mig selv er publiceret 12/03-2004 09:38 af ankjær.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.