Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg mener at have hørt, at hunde ikke har en tidsfornemmelse for om der er gået 10 min eller flere timer, men med den velkomst jeg fik i går er jeg godt nok meget i tvivl. Der er i forvejen ingen tvivl om at hun er min hund, da det altid er mig hun søger. Claus fortalte at hun havde været helt kullet over at jeg ikke havde været hjemme om natten, og kikket meget bebrejdende på ham.
I forvejen er hun en sjov størrelse. Hun nægter at snakke med mig når jeg er hjemme fra arbejde, da hun ved at en Mercedes i indkørslen er lig med at mor her smutter igen, men så snart at Claus har hentet mig, og vi kører ind med vores privat bil, stå hun på den anden side af døren, for at give os ( Mig ) en varm velkomst.

André og jeg havde en hyggelig tur oppe ved min søster, han begravede sig straks i hendes computer og et spil han ikke havde spillet i meget lang tid, og så kunne vi ellers snakke til hans ryg hvis vi ville noget. Men det er ikke noget overraskende i, han har det bedst når han flygter ind i en anden verden, hvor kravene afhænger af ham selv og problemerne mest ligge i hvilken bane eller person han vil være.
Jeg har frosset meget her på det sidste og haft ondt i ryggen, det sidste er der ikke noget nyt i, men i de sidste par dage har jeg haft en følelse at smerterne har forplantet sig i flere af mine led. Min søster smed mig i bad, efter at hun var blevet træt at se mig krybe sammen, så imens hun lavede mad, lå jeg for første gang i 9-10 år i et badekar, og nej hvor jeg nød det. Jeg ved slet ikke hvordan jeg har kunne undvære et badekar i så mange år, før i tiden ( da jeg havde badekar ) gik jeg tit i bad med en bog eller et blad, eller med strinlys og det elektriske lys slukket, og bare gled ind i en trauma agtig form for afslappelse. Hmm måske skulle jeg besøge min søster lidt oftere ;-) eller finde pengene under hovedpuden og selv investere i en, men der har altid været et projekt der har været vigtigere.
På vejen hjem kunne jeg godt mærke at jeg havde det ikke så godt, men kæmpede mig igennem Kolding storcenter pga. af André gerne ville en tur der ind.
Vel hjemme gik turen direkte på sofaen sammen med tæpper, og selvfølgelig min lille varmepude ( hunden ). Jeg må virkelig havde set skidt ud, for på et tidspunkt spurte André – tror du at det hjælper hvis jeg henter en pernodil !! Tanken var sød, men det var nok ikke lige det der kunne hjælpe mig.
Jeg har det lidt bedre i dag og vi har planlagt en tur i biografen her i eftermiddag.. Et eller andet sted føler jeg, at det er lidt forkert at jeg aktivere ham på den måde som jeg gør, for han får ikke ret meget ro om sig, før end mor finder på et eller andet, og tanken om at han kan føle sig belønnet for hans handling har stafet mig. Men det er udelukkende pga. at jeg ikke ønsker at han skal trække sig ind i hans ejet univers, hvor han er svær at nå. Det er uhyre vigtig, at han kan deltage i det møde på mandag med åben sind..

Imens at jeg var hos min søster sendte Michelle mig en sms hvor der stod, at min datter var blevet single igen, og så måtte jeg jo lige ringe for at høre hvad det nu var for noget.Hun havde haft en højlydt diskussion med fyren i bussen og var blevet klar over at det ikke gik. Hun fortalte mig også indirekte grunden til at vi ikke havde set ham, og at vi ikke havde været så velkommen her på det sidste. Fyren ryger hash og drikker hver dag, og det til havde hun frabedt ham at gøre det i hendes lejlighed, da hun har en helt klar holdning over for det. Han havde så beskyldt hende for at ville bestemme over ham, så de var gået hver sin vej som uvenner. Jeg spurte ind til hvordan hun havde det med det der var sket, hvortil at hun svarede - at det havde hun det fint med, hun var ikke forelsket i manden, men holdt af ham. Jeg har snakket med hende i dag pga. at André gerne ville havde hende med i biografen, og hun havde det stadig godt med hendes beslutning, men ønskede bare at få snakket med fyren, da hun havde det skidt med at de skiltes som uvenner..
Jeg er selvfølgelig ked af at hendes forhold ikke holdt, men på den anden side er jeg også stolt af at hun sagde fra over for ham.

Jeg vil slutte for nu, skal lige i bad ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vel hjemme igen er publiceret 13/03-2004 13:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.