Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
1 år, 9 måneder siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
6 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
5 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
4 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
6 måneder, 18 dage siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
14 år siden
SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
4 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
6 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
7 måneder, 15 dage siden
André og jeg smutter en tur op til min søster i Århus her i formiddag, stikker af fra problemstillingerne for at få lidt luft, og få det hele lidt på afstand. Jeg tror at det er en god beslutning, selv om at jeg har det bedst på min base ( Inden for hjemmets fire vægge ). Vi bliver der til i morgen !!
Claus syndes at der er en god ide.. Han har været en utrolig støtte i dette, og bakker mig 100% op. Han har taget fri for at kunne deltage i mødet på mandag, og så igen den 29/3. Det er jeg meget taknemlig for.

Min far har selvfølgelig accepteret situationen, selv om at han er lidt uforstående over for hvad det der sker med hans barnebarn. Så alt andet lige, er jeg glad for at det er ham der er min arbejdsgiver i sådan en situation !!
For et stykke tid siden fortale jeg ham om de stemmer og syner min søn havde fortalt om, hvortil at sagde – Han er vel ikke skizofren…. Dertil måtte jeg blive ham et svar skyldig, og håbe at lægen der kommer på mandag, kan kaste lidt lys over situationen.
Jeg fortalte Andrés far om min fars reaktion, Og det har han selvfølgelig fået vendt til at JEG har sagt, at han måske var skizofren.. Så han fik lige en tur af mig, for det kan og vil jeg ikke gisne om. Jeg kan kun tage stilling til den konkrete og handle der fra. Men det var jo også ham der mente at jeg var maniodepressiv hver gang jeg var sur på ham pga. at min far har sygdommen !! Det værste var, at han gik og fortalte det til gud og hver mand, og at jeg fandt først ud af det efter at vi var gået fra hinanden, så jeg havde noget der skulle forklares MANGE steder. Men jeg har vendt det om og sagt, at det siger mere om ham end om mig !!

Claus og jeg har snakket om, at vi vil prøve at forhindre at min nye sagsbehandler kommer til at snakke med André, udelukkende pga. at han har svært ved at forholde sig til nye mennesker. Det er den 4 eller 5 sagsbehandler han har inden for knap 2 år.. Jeg ved godt at hun skal høre hans mening også, men fik en helt klar fornemmelse af at hun ikke viste ret meget om handicappede og deres behov. Så vi vil prøve om der er mulig at det bliver hende fra handicap afd. der tager snakken med ham, for hun har fuldt ham hele vejen og hende kender han.
Jeg er meget i tvivl om hvad der skal ske. Når jeg snakker med ham om at skal tilbage, er det et klart nej, og når jeg så spøger til grunden, kan han ikke svare. Men han kommer flere gange om dagen og fortæller om positive ting han har oplevet på stedet..
Claus og jeg har snakket om muligheden for at han evt. skulle indlægges til observation på en børene og ungdoms psykiatrisk afd. Det er ikke en rar tanke, men bedre at være mental forbedret på at det er en mulighed, end at det kommer bag på os. Han har klart brug for hjælp, og så må vi støtte ham så meget vi kan.

Vi. Michelle og jeg fik styr på opgaven i går. Den var ikke så slem efter at jeg havde vist hende hvordan man åbner en bog ;-) Jeg lod hende klare det meste selv, og hjalp mest til med opstillingen og formuleringen af hendes svar.
Jeg havde ellers regnet med at hun ville føle sig snydt over ikke at skulle med i dag, men hun syndes at det var en god ide. Jeg regner med at når der er kommet lidt ro over det her, vil jeg give mig god tid til hende. Jeg kan mærke at hun er ked af det på Andrés vegne, og har det svært med hvordan hun skal forholde sig. Det er heller ikke nemt.

Så nu vil jeg til at pakke, i bad og ordne lidt praktisk, inden at jeg vækker André..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så kører vi er publiceret 11/03-2004 07:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.