Opstart på ny medicin.

Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Det gode vejr er forbi. Det pisker ned med vand og indenfor det næste døgn er vi lovet en mindre stormflod. Vejret er surt ovenpå det dejlige forårsvejr, men så er det jo godt at husene er hule, så vi kan sidde i lys og varme og kigge ud på uvejret.

Jeg har været i Esbjerg. Jeg kørte af sted kl. 9.30 og var først hjemme igen ved 15-tiden, så jeg er næsten mast, men jeg kunne jo bare køre lige hjem i stedet for at tage ud og ose. På den anden side, når jeg nu var i storbyen, skulle jeg også have noget ud af det.

Jeg startede med at tage på sygehuset efter en cardex, som vor beboer havde fået med, da hun blev indlagt i mandags. Sygehuset glemte at sende den med hende hjem igen i går, da hun blev udskrevet.

Så på fagforeningen og få dokumenteret, at jeg har stået i A-kasse i antal x år. Dokumentation, som skulle sendes til Arbejdsdiktoratet angående fleksydelse. Samtidig blev jeg også meldt ud af A-kassen. Ak ja – der har jeg ikke mere at gøre.

Inden jeg skulle være hos min neurolog, gik jeg en lille tur i gågaden og impulsivt gik jeg i en stofforretning, hvor jeg købte stof – changerende taft til en selskabskjole. Jeg glæder mig til at sy den og jeg ved, at jeg altid kan hente hjælp hos min søde og dygtige nabo, som gerne står til rådighed.

Jeg havde en god oplevelse hos min neurolog. Nu er jeg så vidt, at jeg starter op på levodopa medicin. Det skulle helst give mig så god en effekt, at jeg ikke ryster så meget mere. Jeg skal til kontrol igen om en måned. Bare jeg kan have en halv snes gode år, inden jeg begynder at mærke bivirkningerne, så skal jeg være godt tilfreds. Der forskes meget indenfor sygdommen, så jeg er fortrøstningsfuld. Neurologen sluttede med at sige, at han kunne mærke, at mit humør var blevet meget bedre. Jeg føler mig også en del mere afklaret omkring min sygdom og nu vil jeg forsøge, at være glad og have det godt med mig selv og min familie.

På hjemvejen var jeg i et stort blomstercenter efter lidt minipåskeliljer til at plante i krukkerne på terrassen ved hoveddøren. Samtidig købte jeg også et flot græs, dekoreret i et glas. Det skal min svigerinde have i værtindegave. Hendes mand – min bror – inviterede os nemlig til middag i aften, uden hendes viden. Hun var på kursus, da jeg var et smut forbi dem i går. Foruden os kommer også – sjællænderne - min søster og svoger, så jeg tror, at vi får en dejlig og hyggelig aften sammen.

Alle mine læsere ønskes en god weekend.

Kærlig hilsen Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opstart på ny medicin. er publiceret 19/03-2004 16:25 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.