I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Hej dagbog, hvorfor kan folk ikke bare lade mig være..når jeg nu ikke kan finde kærligheden,..når de ikke kunne elske mig..så lad mig forfanden være nu når jeg ikke gider ha noget med jer at gøre mere...nu foretrækker jeg at være alene, så jeg kan slippe for fj....

Se mig som et billede på klapreslangen, jeg rasler...så lad for fanden være med at tage fat i mig, leave me the f... alone.. Jeg har sagt det, det er konsekvenserne..jeg søgte noget, har givet det nok tid..nu kan verden rende mig totalt. Jeg er nød til at hive min styrke hjem et eller andet sted, den eneste reele valg mulighed er derfor vreden...og lad mig så være!

Istedet for at blive ved med at tire mig...

jeg tænkte nøglen til depresionen og min energi lå i at finde kærligheden..jeg levede for det..men der er den samme energi i vreden..

Jeg forstod det først rigtig, da jeg tirrede bad ånderne om at fjerne min vrede så..svaret var, hvorfor de skulle fjerne den eneste ting der gav mig energi..hmmm...logik..

--
Ufattelig som nogle bare ikke kan forstå, at man ikke gider finde sig i deres fornærmelser..vedkommende har virklig brug for at få sig et liv!! Måske har vedkommede brug for hjælp til det..man burde nok sende vedkommende et link til et eller andet spille sted for børn...så der var noget at tage sig til for personen. Istedet for at genere mig, - har godt nok hørt om andre der blev chikaneret før, - men altså..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slangen - chikane er publiceret 14/04-2004 19:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.