Hold ikke naren for nar

Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Hey dagbog, lad mig fortælle dig en sand historie der leder op til idag.

Min venindes ex, sad og bagtalte min veninde..eller lad os bare sige, at han sad og sagde nogle ting, som jeg så skulle kommentere på. Hun havde lige slået op med ham, osv..han var kun kommet på min venne liste fordi hun godt ville ha ham med på min liste. nå, men mine kommentare til ham, fortalte jeg også straks til min veninde..fordi jeg mener han havde ret i nogle ting, og at hun droppede ham dengang på et alt for løst grundlag.
Ret skal altid være ret. hvad jeg også godt vidste var, at han selvfølgelig ville forsøge at bruge hvad jeg havde sagt som en kile imellem mig og hende..

også derfor jeg selvfølgelig sagde det videre selv sagde det videre til hende inden..det som jeg havde sagt. Nå men så sagde han også at hun ikke ville snakke med mig så meget mere (dengang) men at jeg ikke måtte sige at han havde sagt det...jeg smsede straks til hende (hans venskab er irelevandt for mig) og sprugte hende om det var sandt, hun spurgte hvem der havde sagt det..det nægtede jeg selvfølgelig at svare på..(hun er selvfølgelig ikke så dum, at hun ikke vidste at det var ham..men så havde jeg ikke nævn noget navn..og derved opfyldt det, at jeg ikke sagde til hende, hvem der havde sagt det.( der er flere måde at flå en kat..især sådan en.(read the fine print)

Idag ville han så på min msn liste, da jeg fik en reguest på det..men da hans troværdighed og da sandsynligheden for at han vil noget godt er på et 0 - så blev det en request denied!!

Iøvrigt sagde hun dengang at det ikke passede..om hun talte sandt eller han gjorde er lige meget...han var ude på at sabotere venskabet dengang, og det lykkes ham ikke.
___________
Jeg har fået spillet et nyt spil der hedder "Dead Mans Hand" Et cowboy spil, hvor man skal skyde nogle folk i et 3d miljø. Det er desvære lidt tegneserie agtigt, og modstanderne alt for lette til mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hold ikke naren for nar er publiceret 15/04-2004 14:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.