Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Gik sent i seng dvs. jeg kunne ikke gå i seng. Ordnede billeder. Fik mødt min X til middagen igår, og fik ham lige til at ordne kameraet - så den nu ENDELIG kan tage helt skarpe billeder. Jeg havde ikke sat den på bedste kvalitet i opløsning *GGG* altså, hmm...jeg gjorde det sværere end det er. Jeg kender godt dén funktion ;oP og nu husker jeg, at jeg lavede dén indstilling, for at kunne få flere billeder. Hmm....men NU kan det vist lykkes mig at tage gode billeder ;o)

Energi ? Jamen, jeg lever jo "bare"... men i nat kiggede jeg på billeder og prøvede at dele min foto-album med nogen chat-bekendte (unge).... lykkes mig skidt *G*

Der er gråt vejr her. Men hov ....kan se solen er ved at bryde frem ;o) det er dejligt, når sommeren giver de gode fornemmelser. Jeg skal vist bare slappe af idag, selv om jeg nok bør tage 1-2 timer på arbejdet.

Men ok....nu kan jeg huske hvordan det er at være utilfreds med livet idag *G* Fik ikke lige "snakket frædigt"(sms) med Jakob, da der hele tiden var noget i går aftes.

I dag stod jeg op....fik ristet brød, kogt æg, rugbrød og en bagel med Philadelphia-ost. Set familieshowet "Full-house" og "Super Mr. Cooper" - også skulle jeg lige have mig en smøg og tog på nettet. Ryger bedst i selskab med "nogen" dvs. snakke med mig selv gennem nettet ...'

Vi høres ved... :o)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godmorgen er publiceret 06/06-2004 15:52 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.