20 år siden

Bide i det sure æble, tygge og spytte ud...

Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
En veninde skrev om en ekskæreste, som havde været sammen med en del under 18 årige tøser - og var blevet konfronteret med det af politiet. Virker mistænkeligt og meget mystisk.

Nå, her er mit svar til hende.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Hejsa !

Nej, hvor ..... rystende. Overraskende. Alligevel - og ubehageligt :o/

Aj, hvor ubehageligt for dig........ og hvor modigt af din lille søster !!!! Godt, at hun har haft dig, og har dig, så hun kan forholde sig til realiteterne.

Ñej, jeg hører aldrig sladder...... det sker så sjældent. Vil du have jeg spørger nogen diskret ?

Men sålænge de er over 15 år, så kan de ikke gøre noget ? Jamen, der må alligevel have været nogen ? Er din søster fyldt femten ?

Føj !! Hvor er det for meget :o( - det må have været meget svært for dig. Men heldigvis har du jo snakket åbent om det - ihvertfald til mig. Så på dén måde har du det lidt nemmere. Og faktisk har du jo været en god rollemodel for din lille søster. Sådan skal det gøres, søde... der er ikke noget du har gjort forkert. Og ja, hvor er det godt, at din søster også har dén evne udviklet.

Der sker så mange ting, at det er lige før jeg ikke kan følge med :o/ M er også blevet fyret. Det fik jeg at vide af Stoney - der forståeligt nok ikke ville fortælle hvorfor. Men kæresten har fortalt mig hvorfor..... og det virker som M er kommet i en situation, som han slet ikke havde chance for at styre. Hmm...jeg har endnu ikke snakket med ham, og vil gøre det imorgen efter mit tirsdagsmøde.

Jeg har tænkt på dig. Og håber du har det godt. Som sagt sker der så meget, så jeg ikke kan følge med. Så jeg har det også ..... "puha" ..... :o) det er ok, jeg skal bare tage det stille og roligt, når jeg kan.

Det værste der er sket er at jeg har såret min datter :o( hun og hendes kæreste sov hos mig, hvor jeg havde taget i byen i fredags. Da jeg kom hjem havde de total støjende sex - og det var så pinligt, at jeg begyndte at lave sjov med det ved at lave stønne-lyde og grine :o/ jeg håbede de ville grine med i min lidt beduggede tilstand....istedet har jeg gjort hende dybt ulykkelig. Gosh...det er hårdt. Du må endelig ikke fortælle dén detalje til nogen.... hun er jo så flov - og jeg er bare så ked af det. Jeg har sagt undskyld og forklaret hvad jeg kunne og prøvet at snakke om det. Men hun er jo såret og ulykkelig alligevel - det er jo SÅ intimt og privat. Jeg kan stadig høre hende stønne vildt i mit hoved - og det er bare ikke nemt, når hun jo ellers er min datter :o( fuck...det er altså slemt for os begge to.

Nu er klokken midnat og hun sover nok hos kæresten igen.......... :o/ det føles som jeg har mistet hendes tillid og respekt, og det er jeg bare så ked af......... men det nytter jo ikke noget, da det sidder inde i hende. Måske kender du den følelse lige netop nu, hvor du gennemgår noget så intimt også......

Tusind tak for at dele det med mig.....så kunne jeg fortælle min situation, som også er ret.... ja, privat. Håber det er ok.

Jakob og jeg er også gået fra hinanden. Det gjorde vi for en 3 ugers tid siden, mens han var ude at rejse. Det var heller ikke nemt. Der er så meget der ikke "klikker rigtigt" mellem os, og alligevel har vi ellers de helt store følelser for hinanden. Stadigvæk - er jeg sikker på. Sådan er det nok at blive voksen. Vi må tage de konsekvenser af de valg vi gør os i vores liv. Tage konsekvenserne af vores handlinger og - ja, forholde os til dem. Bide i det sure æble og få dem tygget igennem, så vi kan spytte det ud igen ;o) hæhæ...dén var da meget god...... :oP *GS*

Den konkrete situation var, at jeg fik kontakt med en kvinde, som gerne ville mødes for at se hinanden af. Straks Jakob hørte det, så slog han op, hvis jeg ville gøre det. Selv om det bare var for en kop kaffe og checke hinanden af. Jeg vil ikke bøje mig for sådan et krav, da jeg meget meget klart fra starten har meldt at jeg var biseksuel og søgte en kvinde, som jeg kunne lære at kende til noget andet, end bare one-night-stand. Men én som jeg kunne mødes med engang imellem, hvor man ikke skulle være kærester. Hmm...

Nå, mit liv...der sker for meget. Må også hellere stoppe for nu ;o)

Tak for at skrive til mig :o) det er dejligt at høre fra dig.

Håber du hygger dig. Du må da vist finde nogen bøger eller begynde på dine sportsaktiviteter igen ? :o) Indtil du får travlt med pensum og nye medstuderende.

Ha det rart, Cutie ;o)

Qram

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bide i det sure æble, tygge og spytte ud... er publiceret 08/06-2004 04:19 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.