20 år siden

Den fedeste nat...waaauuu!!! :)

Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Det har været den fedeste nat jeg længe har oplevet. Som om at barndommen har gjort sit indtog i min krop og sjæl.
Jeg har bogstaveligt talt SÅ forfærdeligt ondt i maven af at grine, at jeg skal helt tilbage til sommeren 1993, i selskab med Lise, hvor vi grinede, så vi troede vi skulle dø. Det gør ondt, men det gør fandme godt!!!
Det har været så vildt, og så morsomt. :D*gg*

Jeg har gennem noget tid chattet med min supergode nye ven, Kim, og da han har brugt web-cam, har det givet oplevelsen en dybere dimension og venskabet et ekstra kick. Det der for mange år siden var ren science-fiction, da jeg første gang så det i ungdomsprogrammet om videnskab, VI-TEK, er nu den rene skinbarlige virkelighed. En virkelighed, som jeg er midt i. En virkelighed som har rykket grænser og væltet fordomme.
Det er for fedt. Super cool, for at bruge de unges udtryk, som jeg i øvrigt også har taget til mig, og slynger om mig i vildskab.

I går var der jo fodbold, en rigtig spændende kamp. Det i sig selv, var også ret morsomt, da italienerne med deres mafia-tankegang, troede at det var aftalt spil, for resultatet blev som de havde spået. 2-2 blev det mod svenskerne og Danmark er nu videre sammen med Sverige. Hermed er Italien ude af EM.

Jeg så kampen alene, da Jan var ovre i en af gårdene og se den med gutterne. Efter kampen snakkede jeg med Kim, og vi satte voice-funktionen til. Hold da kæft, hvor var det sjovt - vi skreg af grin.
Jeg kunne kun høre og se ham, da jeg hverken har web-cam eller mikrofon, men jeg kunne også høre Jax og C.dk, der var i baggrunden. Jax var på isketch, og der endte vi alle tre, i Tandem. Det var så hylende morsomt at høre dem snakke og grine.
Struer, så er det os, sagde han hver gang vi skulle tegne sammen.
Tilsidst - da det var langt ud på natten, og solen var stået op, sad de blot og snakkede og jeg besvarede dem ved at skrive tilbage. De synes begge det var en syret oplevelse, og det synes jeg også. Meget anderledes, end det man er vant til. Det er noget af det vildeste jeg har prøvet, og tanken om hvad man ellers kan bruge sådan et web-cam til, får floderne til at flyde over og henlede tankerne på ny og avanceret omgang med andre mennesker. En af dagene sender Kim mig sit kamera, da han selv har bestilt et nyt, så det bliver spændende, at synet af den anden kommer begge veje nu.
De er nogle herlige gutter, og jeg kan ikke vente til at vi skal ses. Det er sådan nogle mennesker, som jeg nyder samværet med, og kan slappe af, og være migselv. Bøvse, være grov, men samtidig føle sig ultra feminin.
Kims og mit venskab er dybt, og vi er begge interesserede i at opretholde det livet ud. Det er for dyrebart at give slip på.

Jeg er virkelig forelsket. Forelsket i den nye verden der har åbnet sig for mig, og ligger foran mine fødder, klar til at jeg indtager den med storm. Det har slået mig helt omkuld. Tankerne er der dag og nat, og jeg rider på en bølge af lykke og glæde. Den uendelige frydefulde summen i maven, vil ingen ende tage.
Jeg holder fast, vil ikke slippe taget. Det her kunne blive til noget rigtigt stort, men jeg må være på vagt. Passe på, og nyde det i fulde drag. Ikke lade mig svømme hen, og risikere at sætte alt over styr.

I aften er det Sct. Hans. I morgen kunne mor have blevet 60 år. Tiden går og verden kalder.

:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den fedeste nat...waaauuu!!! :) er publiceret 23/06-2004 20:36 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.