Sikke en fest !

Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Allerførst vil jeg gerne lige takke alle de mange der sendte en fødselsdagshilsen til mig på min fødseldag i lørdags. Tak, det var sødt af jer.

Jeg "snød" jo lidt og holdt min fødselsdagsfest dagen før, men det var fordi, at dem som skulle med kun kunne om fredagen.

Vi mødtes alle ude ved Bowl'n'Fun. Vi var 8. Min mand og mig, mine forældre, min bror og hans kæreste, og min allerbedste veninde og hendes mand. Først spiste vi. Der var buffet, så der var meget at vælge i mellem. Jeg havde medbragt 2 en-gangs-kameraer og sagt til mine gæster, at de skulle tage nogle sjove billeder i løbet af aftenen. Det tror jeg også nok, at der blev gjort - jeg ved det ikke, for filmene er ikke fremkaldt endnu. Da vi havde spist, pakkede jeg mine gaver ud. Jeg fik nogle dejlige gaver, blandt andet en bog som jeg havde ønsket mig og en ny smart taske.

Derefter gik vi hen og sagde, at vi var klar til at bowle og vi fik to baner. Min mand og min venindes mand spillede ikke, da de begge har noget med ryggen, så de to sad i stedet og snakkede henne ved bordet. Vi havde banerne i to timer, men brugte ikke tiden ud.
Til gengæld havde vi det smadderskægt. Jeg var på hold med min far og min veninde. Min bror, hans kæreste og min mor var på hold sammen. På mit hold var min far den bedste og jeg var (som sædvanlig) dårligst. På det andet hold var min bror den bedste og min mor dårligst. Da vi havde spillet 4 serier stoppede vi og fik udskrevet resultatet. Min far regnede det samlede resultat ud og besluttet at vores hold havde vundet samlet. Fint.

Ikke længe efter tog min bror og hans kæreste afsted. De var også trætte. De var lige kommet hjem med flyet efter en uge på Kreta og var først landet i Billund samme morgen kl. 9.00, så de havde ikke fået megen søvn - og alligvel var de kommet til min fødselsdagsfest. Det var jeg glad for.

Derefter gik der ikke længe før mine forældre tog afsted. Min far skulle på arbejde næste dag, selvom det var en lørdag. Så sad vi en 10 minutters tid og snakkede med min veninde og hendes mand, inden de også tog afsted. De skulle hente deres trillinger hos nogle venner, og de havde desuden også en lang køretur foran dem.

Så var der kun min mand og mig tilbage. Vi blev siddende lidt. Klokken 22.00 blev lyset på banerne slukket og i stedet lyst op med blå og røde neonlys (eller hvad det nu kaldes) men godt så det ud. Kort efter gik vi hen og betalte (gisb for en regning !) og derefter tog vi hjem.

Hjemme i vores lejlighed, var det alt for varmt, så jeg lavede os en irish coffee hver og så satte vi os ud på altanen i den kølige luft. Og der sad vi og nød den kølige aften/nat og snakkede lidt til ca. 01.30 om natten. Men det er en af de dejligste fødselsdage jeg har haft længe.

Næste dag - lørdag d. 7. august - på min rigtige fødselsdag - ringede det på døren om formiddagen. Jeg åbnede døren og det var posten. Hun stod med en pakke og et par breve i hånden og idet hun gav mig dem, sagde hun "Tillykke med fødselsdagen". Jeg blev så underligt glad. Det er ikke så tit, at postbudene siger det. Men hun kunne nok heller ikke undgå at gætte det, for pakken var overstrøet med små Dannebrosflag. Og da jeg gik herind på nettet lå der alle de mange hilsner til mig.

Og udenfor var der en sommerfest igang, så der blev spillet musik for mig hele dagen og solen skinnede. Hvad mere kan man ønske sig ?

I går var vi så lige en kort tur oppe ved mine forældre. Kom til eftermiddagskaffe og blev til aftensmad og aftemskaffe. Hyggelig, afslappende, solrig dag.

Hvad der skal ske i dag ? Det må jeg fortælle om senere....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sikke en fest ! er publiceret 09/08-2004 11:00 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.