Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Det er i hvert fald en udtalelse som en af den mindstes karmarater kom med i weekenden . Din far er sej !! En udtalelse som fik manden til at smile igen, for det er jo sejt at være en sej far ;-)
Om jeg ville synes at det ville være sejt, at være en sej mor, tror jeg nu ikke. Jeg vil nok hellere være flink, sød og rar i stedet for ;-) Men lidt sejt var der også over mig alligevel, da jeg kom hjem med Mercedesen i går formiddag – Nøøøøøj den er sej ;-) Jo jo der skal ikke meget til at begejstre de små fyre..

Da jeg var nede for at aflevere André fortalte hans plejefar, at de havde fået trumfet deres deltagelse til mødet på tirsdag igennem . Jeg er stadig lidt harm over at vi ikke er inviteret, men gider ikke at gøre mere ved det lige nu.. De vil underrette os om forløbet og så må vi afvente et nyt møde….

Det har gået rigtig godt med André i den sidste stykke tid. Han hviler meget mere i sig selv, og virker meget mere tryg og harmonisk.. Han er også blevet meget mere kontaktsøgende og snaksaglig end da han end han her været i længe, hvor han ellers trak sig ind i sig selv, og var svær at nå ind til. Jeg er taknemlig for at det var en forbi gående psykose, og ikke en vedvarende psykiatrisk tilstand.

I dag er det så DAGEN hvor vi skal i retten.. Underlig nok har jeg lidt sommerfugle i maven for hvad der skal ske, og hvad dommen bliver. Måske også fordi at Michelle har været udsat for trusler, dels af hans far sidste gang vi var i retten, og siden hen inde i byen. Jeg er nervøs for, at hvis han får en ” hård dom ” ( selv om ingen dom i mine øjne er hård nok ) vil truslerne eskalere. Men nu må vi se !!

Vi fik for resten besøg af en af ex konens ex mænd i går…. Han har i stor stil også haft problemer med hende vedr. samkvem, og opsøgte os for et stykke tid siden, for at spørge Claus til råds da han kendte problemstillingen imellem ham og ex konen. Jeg drillede dem med, at de kunne lave en ex mændenes klub, og udveksle erfaringer…

Jeg har aftalt med Michelle, at henter hende kl. 12.00 og så sætter jeg bilen der. En næsten fridag med ” kun ” 8 timer ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min mand er sej er publiceret 09/08-2004 09:39 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.