Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Og hvad gør vi så… Ja vi brokker, stønner, pruster og jammer os - for uha nu er for er det for varmt, og slet ikke til at holde ud ;-)
I stedet for at være bare lidt taknemlig for at det er ” lovligt ” at sidde på sin flade r.. og ikke lave noget som helst, pga. at det ikke er til at foretage sig ret meget uden at få et ildebefindende..

Jeg har aldrig selv været den store sol elsker, snarere tværtimod. Jeg får det nemt skidt af varmen og sukker dybt når de ældre siger – bare vendt til du bliver gammel, så bliver det meget værre.. Puha så tror jeg, at jeg er født gammel !!
Brun har jeg kun været en gang i mit liv, og det var engang som barn i det forrige århundrede hvor jeg var på feriekoloni, ellers har jeg bestræbt mig på at leve i skygge siden af livet ;-)

Sidste sommer investerede jeg i en ( nok lidt for billig ) bord ventilator, som man næsten kunne forledens til at tro var meget musikalsk anlagt, da den næsten står og rocker i takt med den musik som jeg elsker at høre i baggrunden. Hvis ikke andet, så har den da god en musik smag ;-)

Vi har fået André hjem på en ekstra weekend pga. at jeg har byttet med hans far. Det var ellers hans weekend, men han har fået et arbejde hvor han skal gøre rent i 12 timer af gangen i en uge, og så have en uge fri...Så der bliver nok lidt kludder med weekenderne, men det må vi finde uf af.
Han ( André ) fortale mig i dag, at han havde fået sig en lille kæreste.. Der er flyttet en ny pige ind på gården sidste weekend, så det har han ikke taget ret lang tid om ;-) Jeg synes kun at det er dejlig at han har fundet sig en pige med et handicap, da det har bekymret mig meget, at han ikke har kunne forstå eller forholde sig til at han selv er handicappet.

Jeg prøvede ellers at snakke med ham i ferien og fortalte ham, at han aldrig måtte føle sig mindre værd pga. hans handicap, og prøvede at belyse fordelene, så som de koncerter og arrangementer som kun bliver holdt for handicappede, og som han holder meget af at deltage i. Det synes han var meget sjovt, at han kunne deltage i noget som ikke engang hans egen mor kunne, men samtidig kunne jeg også mærke at han lukkede lidt af over for mig, at han ikke havde lyst til at snakke om det, så jeg lod det ret hurtig ligge.
I bund og grund er det nok mor der tænker og bekymre sig for meget, og skal lade ham få fred til at udvikle sig i den tempo som nu er den rigtige for ham.

Da Claus skulle hente drengene på weekend i morges, kunne det ikke lade sig gøre pga. at de skulle først i bad. En besked ex kones samlever var blevet budbringer til ( stakkels mand ).. Claus sagde, at de kunne bare komme i bad hos os efter at vi havde fået morgenmad, men nej det kunne bare ikke lade sig gøre, og drengene kunne selv cykle her hjem efter badet… Hvor meget var det bad så værd !!
Jeg var ude og køre da han ringede og fortalte det… Han var rasende, frustreret og ked af det på drengens vegne. Det eneste jeg kunne sige til det var, at jeg var glad for at hun omsider kunne bringe de følelser frem i ham, da jeg mener at hendes opførsel over for ham har været under alt kritik, at han ikke skal finde sig i ALT for børens skyld, og at der er en grænse.

Selv om at han ikke var meget for at give mig ret, så gjorde han det, med – Jamen børnene bliver jo bare ” straffet ” for det når de komme hjem igen, i form af at hun brokker sig og skælder ud.. Det er ikke lang tid siden at han sagde – Gud hvor jeg glæder mig til at de alle er myndige, så er jeg ikke tvungen til at have kontakt med hende mere, men der er desværre 5 år endnu.

Hun har for resten meldt afbud til det tredje møde i amtet !!

Nå men over grill mesteren kalder, så ulvene har samlet sig ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad vi ønsker, skal vi få. er publiceret 07/08-2004 19:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.