Findes Julemanden og Nisserne? :-)

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Kære Dagbog

18. december … om 6 dage er det juleaften! Ja, på den her tid er det hele faktisk mere eller mindre overstået, og ungerne ligger nok og drømmer fredfuldt om julemanden, gaver, juletræet, nisser og Rudolf med den røde tud.
En dag der hvert evig eneste år kommer bag på mig, men nu har vi da i dag fået købt ind, så vi kan få lavet havregrynskonfekt ;-)

De sidste gaveindkøb vil foregå i morgen, hvor Tanja og jeg smutter til byen – først til læge begge 2 og derefter videre rundt i byen, hvor vi også skal op forbi den kunstigt anlagte skøjtebane. Der er så flot deroppe og det er faktisk ret imponerende, det byen har fået lavet for alle – unge som gamle.

Efter turen i morgen resterer der så kun gaven til Tanja, men her må jeg snige mig i byen senere på uge og få købt – bliver nok torsdag formiddag, for både i morgen og torsdag eftermiddag skal jeg være hjemme ml. 15-18. Ja, torsdag skal vi da for resten også på skolen og se en julekomedie, som Lasse og hans klasse skal opføre.

Tanja kan snart heller ikke vente på, at det skal blive juleaften og hun tror fuldt og fast på julemanden, og er derfor lettere forvirret over, hvorfor vi skal i byen i morgen og købe julegaver…*smiler*

Mindes som var det i går, at jeg selv troede ligeså meget på julemanden. Det var første EFTER jeg var begyndt at gå i skole, at den grufulde sandhed gik op for mig. Ja, gik op for mig, er vel så meget sagt, for jeg holdt børnefødselsdag (november), hvor julemanden åbenbart kom på tale og et par af mine klassekammerater kiggede måbende på mig og spurgte, om jeg virkelig troede på, at julemanden fandtes, hvorefter de grinede.
Grædende søgte jeg hjælp hos min mor, som måtte tilstå, at ja, julemanden ikke fandtes.
Husker stadig, hvordan jeg følte hele min verden falde sammen og det blev den værste – og sjovt nok eneste børnefødselsdag, jeg stadig rigtigt kan huske, men det med julemanden, må virkelig have brændt sig fast *S*

Ingen har dog endnu overbevist mig om, at der ikke findes nisser og ve den der får mig overbevist om noget andet *G*

Og nu vil jeg med nisserne og den kommende jul i tankerne, smutte for i dag og ønske alle godtfolk OG nisser en fortsat god aften *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Findes Julemanden og Nisserne? :-) er publiceret 18/12-2001 23:44 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.