if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Uha – hvor sidder jeg og dunker mig oven i hovedet lige nu. Og hvad er det så lige, at jeg sidder og dunker med. Det er såmænd min dårlige samvittighed over, at jeg lader stå til og udsætter – i stedet for at få gjort noget ved sagen. For tiden sløser jeg på nogle områder og orker næsten ingenting. Jeg orker ikke at skrive ret meget i min dagbog for, men jeg føler, at det er vigtigt for mig lige nu – selvom jeg næsten ikke orker det.

Jeg har kørt mig selv i overgear i meget lang tid. Det gør jeg vel for øvrigt stadigvæk. Der er så mange ting, som jeg gerne vil lave, men tiden smuldrer fra mig og det hele bliver en stor kaos med at løbe fra aftaler. Svigte gode venner, som skriver til mig. Med denne indstilling til ligegyldighed – som det vel inderst inde er – kan jo få mine venner og bekendte til at tro, at jeg er utroværdig og det er jeg absolut ikke. Jeg orker bare ikke ret meget for tiden. Jeg kan virkelig komme ud i suppedasen og føle at det er svært at hive den hjem, så det bliver godt igen. Når jeg ikke orker, er jeg heller ikke så aktiv ved computeren. Jeg kan godt tænde for den og tænke – nej, du gider ikke og så slukke igen.

Jeg må i gang med mine vitaminer, så jeg kan komme lidt op på dupperne igen. Nu er det i hvert fald sengetid, men jeg orker snart ikke at gå på badeværelset for at gøre mig klar til at kravle under dynen. Jeg sidder fast i dyndet lige nu og det orker jeg næsten heller ikke.

Nu orker jeg blot at sige GODNAT til jer.

Fra Nellemor, der ikke orker mere i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg orker det ikke. er publiceret 16/09-2004 22:52 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.