"I will sing glory" - Gospelkor.

Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 21 dage siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Det er ved at være lidt siden, at jeg har skrevet i min dagbog. Det er ikke blevet til så meget på skrift i den senere tid, fordi jeg har en rigtig god periode med mig selv. Det giver mig en masse energi til at få udrettet nogle af de mange ting, som jeg så gerne vil have ordnet eller lavet. Det giver mig også energi til at besøge nogle af mine venner. Siden jeg blev kronisk syg, er min omgangskreds vokset betydeligt meget og jeg har lært så mange rare og søde mennesker at kende. Det giver en del bygang, men lige så mange besøg i huset. Det er så godt at få horisonten udvidet og det er sikkert især vigtigt, som når man, som i mit tilfælde bliver ramt af noget ”unormalt” og måske har mest lyst til at ”bure” sig inde derhjemme.

Jeg har haft en rigtig god dag hos en utrolig sød pige, der inviterede mig på kaffe. Vores kemi svingede godt sammen og vi havde så meget at fortælle hinanden, så tiden fløj af sted. Vi havde mange fælles træk, interesser og samme forståelse for livskvalitet og glæden ved at opdage nye ting og udfordre nye tiltag. Vi aftalte, at vi må mødes igen og det gør vi med garanti også.

Jeg er begyndt at gå til Gospelkor. Det er meget positivt og glædeligt at få lov at stå og synge de dejligste, rytmiske toner. ”I will sing Glory” og ”Oh, happy day.” var to af de sange, som vi sang og efterhånden, som vi lærte at lægge trykket de rigtige steder i sangen, lød det bare kanon godt. Det var første gang i mandags og det var selvfølgelig med en vis skepsis at jeg tog af sted. Jeg var så heldig at få kørelejlighed med to piger fra samme lokalområde, som jeg bor i og vi har aftalt en kørselsordning. En af mine tidligere kollegaer er også startet i koret, så jeg kender allerede et par stykker og jeg glæder mig vildt til mandag aften at synge ”I will sing Glory” igen – melodien, som kværner rundt i hovedet på mig og som jeg synger, når jeg er alene. For eksempel i bilen på vej hjem her i eftermiddag.

Hmm. Jeg kørte en lille omvej hjem. Jeg havde set en annonce i en ugeavis, hvor der var lagersalg. Det måtte jeg simpelthen forbi og der stod skoene, som jeg har ledt meget længe efter. Jeg så dem, jeg prøvede dem og jeg købte dem – og de var bare biiiiillige……… Det er sorte skindsko med rågummisål og med en lille kort lynlås og snap-over med welco. Ih, hvor er jeg glad for dem og jeg er hel sikker på, at jeg kommer til at bruge dem rigtig meget.

Jeg vil slutte for denne gang. Jeg skriver min dagbog på Word og lægger den ind i min dagbog, ligeså snart jeg får adgang til nettet.

Alle læsere må hygge sig Jeg håber, at I har haft en lige så god dag, som jeg har haft.

Hyggehejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "I will sing glory" - Gospelkor. er publiceret 15/09-2004 21:40 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.