opdatering
Michala Esch...
21 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 6 dage siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Hey dagbog, Jeg vil mindes dig min kære bonny, - du blev 14 år, og var elsket og kær selv til det sidste. Jeg husker dengang vi hented dig som lille hvalp. Vi kørte i bilen til billund, og du var utrolig nervøs, så vi luftede dig lidt i skoven. Det er mange år siden, - havde jeg vidst at du ville dø inden jeg så dig igen, havde jeg taget bedre afsked..men jeg tænkte på det igår alligevel..du virkede lidt fjern i blikket,..som om du var halv blind, det var du dog ikke..jeg gav dig et kram..

Jeg elsker at du altid var glad for at se mig..Men jeg græder ikke over tabet af dig, - det er ikke for at være hård..men du gik dårligt, havde måske smerter..og var blevet gammel..hvis du er et bedre sted nu, er det godt. Du vil altid være i mit minde, for den tid vi havde sammen..de ture vi gik, osv...At savne er egoistisk, jeg har mine minder..og alle skal dø. Farvel bonny.

-----------
Hey dagbog, hmm hvad er gjort, kan også blive ugjort igen. jeg vil starte med stilhed, indtil det er væk. Jeg vidste at jeg tog fejl..det gør jeg altid..men det er ikke noget der ikke kan rettes op på. Venner? forget about it...

Man kan måske nare mig med tomme ord, men jeg ser altid efter, om det nu også passer.

Jeg har noget at bestille idag, jeg skal have betalt licensen, så skal jeg have købt den popkornmaskine og korn..så skal jeg måske ringe til en der skal vise klassen rundt et sted..

hvad mere? jo jeg skal ned og hente en 3. nøgle..for meget at det altid skal være imellem kl 11:30 og 12:00..som om man for det meste ikke er væk på det tidspunkt..de burde lave 2 forskellige tidspunkter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bonny er død er publiceret 25/10-2004 11:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.