Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
20 dage siden
Kære Dagbog

Jeg har ikke så meget at fortælle dig fra de sidste par dage, for jeg er ikke helt på toppen og den energi jeg har bruges rigeligt på de helt almindelige hjemlige pligter. Håber dog, at jeg kommer mig igen hurtigt, for som fortalt tidligere, så er mine sygedage for de næste år allerede opbrugt.

På fredag kommer mine forældre og henter Tanja. Hun skal så være på miniferie hos dem til søndag aften, så mon ikke en del af min weekend skal gå med at sove og sove så længe, at det til sidst hænger mig langt ud af halsen bare tanken om at ligge der i sengen og flyde og være totalt inaktiv. Men kender jeg mig selv ret, så er jeg såmænd nok oppe før fanden får sko på og fordi jeg så mest kun har mig selv at tænke på, pludselig from no where oparbejder en energi der sparker r*v og jeg pludselig ser mig selv både vaske gulve, ordne vinduer og gud ved hvad. Ja, det skal såmænd ikke komme bag på mig, hvis min weekend bliver sådan for er der noget jeg ikke kan klare er det at være inaktiv og ikke foretage mig noget. Måske også derfor jeg har så pokkers svært ved at sidde og læse et ugeblad, men jeg burde nok af og til gøre mig selv den tjeneste.
Husker du, at jeg fortalte dig, at jeg i sidste uge havde købt en bog? Ja, jeg ved ikke hvor mange gange jeg har haft den i hænderne siden, men jeg er ikke nået mere end 3 sider frem og og det selvom jeg er mere end overbevist om, at den lige er 'mig'.
Måske jeg næste gang skulle købe en bog om: 'Sådan lærer du at slappe af og tømme hovedet for tanker' :-)

Nå, men ellers har mine tanker de sidste dage gået på det hjemlige og jeg har nu fået den ide, at jeg har et underligt hjem.

Mange ting får være som de er, når jeg tænker på, at jeg har 3 vidunderlige unger rendende incl. kammerater plus mine 3 ligeså vidunderlige katte, som vist mere eller mindre konstant er i fældning. Det er dog ting der er til at føle på.
Nej, det er noget helt andet, der gør at jeg har fået ideen om det underlige hjem.

Man kan vist roligt sige, at lejligheden ligner en mindre computercafe med kabler, hub og alskens andet ragelse her, der og alle vegne. Men ikke nok med det så alene i stuen i dag finder jeg 3 komplet uduelige CD-rom drev. Ja, det ene fandt jeg endda liggende i Tanja's dukkevogn. Gu' vide, hvor mange der har et barn på 4½ år, der som erstatning for en dukke, kører rundt med et CD-rom drev i sin dukkevogn? Nok ikke mange :-)

Samtidig går min den ældste på knap 17 år konstant rundt med et mini headset til hans mobiltelefon og pludselig mens man snakker med ham, begynder han at samtale med en anden.... *ryster lige på hovedet*
Det headset har dog den fordel, at han sagtens kan hjælpe mig med f.eks. at nå ting i de øverste skabe, selvom han snakker med kammeraterne.

Ude på altanen står indtil flere pc-skærme, som egentlig også ligeså godt kunne smides ud og et hurtigt kast både derude og i et af skabene i gangen fortæller, at vi ikke de næste mange år frem behøver at investere i tastaturer, for dem har vi da vist rigeligt af.

Til gengæld...... går man så ud i køkkenet, så er det mest moderne derude vist nok en el-kedel. Ikke engang en elektrisk hjulpisker eller en kaffemaskine har jeg og jeg husker, at mens Keld og jeg stadig boede sammen, da købte han en æggekoger og sådan et maskineri til at hakke både ditten og datten - en foodprocessor hedder det vist - men tror du, Kære Dagbog, at jeg overhovedet nogensinde har turde røre ved nogen af delene. Nope .....
Nu har jeg siden jeg var 16-17 år og flyttede hjemmefra kunnet klare mig med en gryde vand, når jeg skulle koge æg, så kan jeg sørme også forsat blive ved med det og herregud.... at rive et løg på et rivejern giver langt mindre opvask end hvis jeg skulle gøre det med sådan en elektrisk tingest.

Men se: Gud nåde og trøste det hele, hvis der er noget med min computer. DEN skal bare fungere og jo større, hurtigere og jo mere moderne jo bedre!! Virker DEN ikke, det kære dyr, så ...... 'censureret'

Underligt hjem eller måske Underlig Lotte-mor .... tjaaa, det er så lige det :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underligt hjem eller underlig Lotte-mor? er publiceret 28/02-2001 21:57 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.