19 år siden

Hvor er mine briller

1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Lørdag den 13. november 2004. Hvor var det nu jeg lagde mine briller
Så gjorde jeg det igen. Jeg havde lagt det jeg ville kigge på et sted, så jeg viste hvor det var. Men hvor var det nu det var jeg lige lagde det. Her er noget jeg er god til. Jeg har også nogle gange ledt i timevis efter mine briller, jeg kan simpelt hen ikke finde dem. Jeg ved jeg havde det her ved computeren sidst. Åh, jeg gider ikke lede mere. Nogle timere senere går jeg ned for at tage mig en lille skål yougurt, og kan I tænke Jer hvad der lå inde i køleskabet og glodede på mig. Rigtigt gættet. Inde i køleskabet lå min briller. Ih altså, hvor dum kan man dog være.
Ellers gik dagen med at jeg gerne ville lave et forum om dyr, da jeg har set at det der hedder Dyrelunden tilsynelanden ikke har virket et stykke tid nu og det syntes jeg er syn. Men hvordan gør man så. Ja, det lykkedes mig at finde ud af at jeg skulle bruge noget der hedder phpBB og hvad er det så og hvor kan jeg finde det. Jeg fandt det, men nu skal jeg så lære at bruge det og det er ikke nemt. Men jeg skal nok finde ud af det, jeg giver ikke op. Det brugte jeg en del tid på.
Om aftenen fik jeg at vide at min Odense Søster stadig havde hukommelses problemer efter hun i sommer fik sin blodprop. Dengang fik hun at vide hun skulle træne sin hukommelse, men der er ingen opfølgning når man bliver udskrevet fra hospitalet, man er helt på egen hånd, og her syntes jeg samfundet svigter. Man er efter sådan en omgang enorm træt, kan ikke koncentræer sig og har problemer med korttids hukommelsen. Så har man altså ikke overskud til at slås og selv finde ud af hvor man kan få hjælp, men jeg tager den op på mandag. Hun skal nu ud i arbejdsprøvning, og så må vi se hvad der så sker, men der er svært at finde ud af at man nok er færdig på arbjedsmarkedet når man kun er 47 år. Men hun har jo altså også arbejdet i 33 år, så hun er også slidt ned.
Vejret: Sol og lidt blæst.
Nyheder: Prins Joachim, en lyshåret pige og to børn kørte i dag 140 km i timen på Helsingør-motorvejen hvor fartgrænsen er 110, oplyser Localeyes.
TV: Noas ark på TV 2, Aha på DR og Twist and shout på Charlie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvor er mine briller er publiceret 14/11-2004 14:23 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.