Jeg ønsker mig....

De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg kan lige nå at sidde her ved min computer, inden jeg skal videre i teksten. Jeg skal blandt andet et smut i Brugsen efter lidt madvarer og efter Cola til Anne, som nu ligger influenzaramt inde på sofaen og sover. Det var en febervarm pige, som jeg hentede på efterskolen og hun var bare glad for at komme hjem og få lidt moderlig omsorg. Hun kan ikke holde noget i sig og det første jeg gjorde, da vi var hjemme, var at rive et par æbler til hende, som hun heldigvis godt kunne have. Nu ønsker vi blot at hun er frisk og på dupperne igen, når vi når julen.

Julen står for døren og heldigvis er jeg ved at være færdige med juleforberedelserne. Jeg mangler lige et par sidste indskydelses julegaver og jeg håber, at jeg kan nå at få skrevet et par julehilsener i aften – sådan rigtigt med kort og konvolut, frimærke og julemærke. Jeg ønsker, at postvæsenet vil være mig nådig og sørge for at de når frem inden jul. Elles er det jo en lille kort jul og så dukker de formentligt op 3. juledag.

I går havde vi julegæster. Om eftermiddagen kom min søde veninde L. forbi med en julegave. Vi hyggede os med kaffe, julebag og et spil ”Tegn og gæt”. Det var utroligt sjovt og vi kunne da ikke undgå at være lidt imponeret over, at vi for det første kunne tegne, så den anden kunne gætte og omvendt – fornøjeligt det var det.
I aftes kom min svigerinde også med en julegave. Det var dejligt at snakke med hende. Selv om vi bor i samme kommune, vil vi ikke ligefrem påstå, at vi overrender hinanden, men når vi er sammen, så har vi det godt og hygger os i hinandens selskab. Vi fik snakket en masse og tømt en flaske rødvin – eller det vil sige – et glas til hende for at forblive promillefri og inden sengeetid hyggede jeg mig med resten. Carlo drikker ikke rødvin, men ville hellere have sin kaffe.

Nu er jeg spændt på, om datter og svigersøn og de to børnebørn dukker op for at udveksle julegaver – det har vi løst planlagt, men jeg vil nu hellere køre ud til dem på torsdag. Jeg ville blive ked af det, hvis de to små bliver smittet af influenzaen og julekjolen og juleblusen til børnene mangler lige det sidste fif i at være syet færdige. Jeg har ringet og ringet til dem, men de tager ikke den telefon. Endeligt lykkedes det og besøget er udsat til torsdag.

Jeg løber igen – først op i Brugsen, dernæst skal der laves middagsmad og endeligt kan jeg fordybe mig i en god bog ”Min mosters migræne” af Anne-Vibeke Holst. Jeg var nemlig på biblioteket i går og låne en stor stak bøger til at læse i den søde juletid.

Jeg vil ønske mine læsere en hyggelig mørkning her på årets korteste dag.

Hyggehejsa fra en juletravl nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ønsker mig.... er publiceret 21/12-2004 16:18 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.