Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Har været ude og se på lejlighed i dag. Skal flytte den første og har ikke rigigt haft skyggen af noget, der kunne være noget.. Heldgvis kan den jeg så i dag, godt ende med at være det. Desværre i en typisk boligblok, som jeg ikke er så vild med, men man må jo nøjes (og også tænkte lidt på sin pengepung - for det skal jeg altså til at i gang med).
Går rigtig godt med H. Folk kan ikke forstå, vi ikke bare flytter sammen, nu jeg alligevel skal flytte til den by, men vi har kun været sammen i 2,5 måned - har godt kendt hinanden i to år, men jeg vil nu ikke forhaste noget. Det at jeg flytter til byen gør alligevel at vi kan være meget mere sammen, også i hverdagen. Lad os tage det skridt først.. Mener nu heller ikke, at vi ikke kan flytte sammen før vi i hvert fald har prøvet at skændes - for har en teori om, at det vil sige meget om os som par, hvordan vi takler en sådan situation. Og der har ikke engang være skyggen af optræk til noget i den retning.. Så tanker om at flytte sammen venter jeg nu med at tænke over....
Men vi taler om at tage på ferie sammen i sommerferien - og taler også for sjov om vores fremtidige børn og hvor vi skal bo henne (hvilket vi slet ikke er enige om, altså hvor vi skal bo - jeg må få ham omvendt, he he)
Jeg glæder mig som sindsyg til at flytte tilbage. Glæder mig til at komme tæt på alle mine gode veninder igen. Har savnet dem så meget. Glæder mig også til, at jeg ikke skal bruge så meget tid på vejen længere, da jeg mindst tre gange om ugen var i den by alligevel. Godt nok får jeg lidt længere på arbejdet, men det gør ikke noget. Kan desuden nu igen køre med god kollega - det havde vi det altid så sjovt med før, og det er så let at snakke om alle de andre på vej hjem i bilen. (vi er sgu lidt nogle sladretanter os to - men vi nyder det!)
Glæder mig også til at flytte selv igen. Har boet med veninde, hvilke virkeligt har været sjovt, og vi har haft det hyggeligt, og det har været lærerigt for mig at bo sammen med en anden, hvilket jeg aldrig har gjort før. Men kan nu godt mærke at småting begynder at irretere mig endnu mere end før - så som at jeg altid går ud med skralden, vasker op, gør rent og køber ind.. Bliver fedt bare at gøre det til mig selv igen... Selvom det er det samme arbejde, er det ligesom ikke så irreternde, når det kun er en selv, der har lavet rodet og tømt mælken...
Min pengepung er ikke så glad for det her flytteri. Men det er der bare ikke noget at gøre ved. Lykke kan ikke gøres op i penge, og jeg trives ikke rigtigt her. Jeg skal hjem - herligt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flytte er publiceret 04/01-2005 18:52 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.