Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Hverdagen startede i mandags - efter en lang og dejlig juleferie......puha, hvor var det svært, at komme i gang igen - man var 100 gange trættere end, da juleferien startede...men selvfølgelig var det sådan, sådan plejer det, at være. En juleferie er utrolig dejlig, men udmattende når man hver dag, i x antal dage, skal besøge 2 - 3 familier - så bliver man altså smadret et stykke ind i det nye år.

I morgen får vi gæster af et vennepar - og selvom vi sidst aftalte, at vi skulle sætte gangen helt i stand, så trak jeg i nødbremsen i tirsdags....næh, jeg vil ikke lave så meget i weekenden - andet end, snakke, spille spil, nyde samværet og lave lidt godt, at spise. Vi skal have burgers med hjemmelavede boller (de er næsten lige kommet ud af ovnen) med kylling og oksekød, som skal grilles på grillen (fik den fedeste julegave af mine forældre....en elektrisk grill fra OBH Nordica) med en god portion grøntsager, en skive ost og så selvfølgelig Beauvais ketchup ;-) Der findes altså ingen bedre ketchup, end deres - Heinz kan I godt glemme alt om!! :-)

Da vi kom hjem, søndag eftermiddag gik vi straks igang med at pille pynten af juletræet..det så ret forkommen ud, med de halv brune gran grene - det før, smukkeste træ, var bestemt afgået ved døden...men resten (ret meget) af julepynten, skulle blive hængende til Helligtrekongersdag - som var...i går og hvad er der sket?? Ikke en hujene fis! Men planen er, at det skal der rettes op på i aften;-)

Jeg gik "lidt" over gevind med gåture i går (med vuffen) - jeg plejer, at gå 1 time med hende - hvorefter min mand går èn time mere - men, men, men (stakkels kræ!) det blev til 2½ times powerwalking og du godeste, hvor havde jeg ondt i lårene i morges (når man "bare" går, så tænker man egentlig ikke over, at man også skal huske, at strække ud...) - heldigvis hjalp dèt, at ignorere de ømme lår og bare fortsætter der u` af - så de er ved, at være klar til endnu en gang power walking;-)

Min mor mente forøvrigt at jeg endnu engang havde tabt mig, da jeg var på besøg. Jeg fortalte hende, at det havde jeg bestemt ikke (men, jeg havde "lige" glemt, at jeg på dette tidspunkt ikke havdet vejet mig i ca. 3 måneder). Nå, så i dag, kom jeg til at tænke mig lidt mere om....de sidste 2 par bukser, som jeg har købt, var 1 størrelse mindre, end de plejer at skulle være - spøjst, at jeg sådan har "glemt" dette.....

Nå, nu vil jeg til at gøre klar til, at komme ud i regne ;-)

Super glad dag i dag!! (sidder hvert 5. minut og griner højt...over ingenting! ;-) ;-) og det kan man kun grine af (ha, ha, ha, :-))))

- Dicte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tihi hi :-) er publiceret 07/01-2005 15:48 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.