Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Jeg fik ikke snakket med min far i går, eller rettere det passer ikke - han ringede for at høre om jeg holdt fri !!

Dagen igennem havde jeg det skidt, hvor jeg skiftevis lå i min seng og blundede, og var oppe. Da han ringede, orkede jeg simpelthen ikke at tage konfrontationen med ham, men det gjorde jeg så i dag !!

Han var nødsaget til SELV at ordne det praktiske mht. til at aflevere regnskab, når jeg nu ikke var på arbejde. Jeg havde nogle forskellige ting som han skulle informeret om inden han tog der ud, så jeg var nød til at ringe til ham.
Han bragte selv påhænget på banen, og jeg fik fortalt ham hvordan jeg havde det, og at jeg var nødsaget til at stoppe med at køre for ham, hvis hun kom ind i han liv igen. Jeg fortalte ham også, at jeg simpelthen ikke vil være vidne til hvordan hun behandler ham endnu engang…. Det tog utrolig hårdt på mig psykisk sidste gang, og det vil jeg ikke udsætte mig selv for igen.

Han kom som sædvanlig med 117 undskyldninger for ikke at bruge ordet NEJ. Et ord som altid har været et fremmedord for ham, og som jeg blankt indrømmer - udnyttede både min søster og jeg da vi var børn. Men efter at vi begge er blevet voksne har vi erfaret, at nej også kan have en positiv betydning, at nej i nuet kan føles bund uretfærdig, men på sigt vise kærlighed.. Den betydning har han aldrig forstået !!

Den ene af hans elskede hunde fik han af hende, da hun flyttede. Han forguder og forkæler de ” stakkels ” hunde, og det ved påhænget. Hun bruger ( misbruger ) dem som bindeled imellem hende og min far..
- Jamen så kan hundene og jeg jo besøge hende, eller hun kan besøge os…… Ja den er go far – hun vil besøge dine piller, og vil være ligeså ligeglad med dem, som hun var før hun flyttede !!
Han havde spurt hende, om hvorfor hun ikke var flyttet tilbage til hendes lejlighed efter at hun havde været i aflastning, hvortil hun havde svaret – at hun havde skidt og tisset i hele lejligheden, så den havde hun ikke lyst til at vende tilbage til. Hmm

I de 10-12 mdr. hun boede hos min far sidst, flyttede hun knap nok det glas hun havde brugt ud i køkkenet, og at tage opvasken var en by i Rusland….. I bad kom hun heller ikke, da hun ikke brød sig om at gå i kælderen… Hmm

Jeg ringede og fortalte min søster om at påhænget gerne ville ind igen, og hvad jeg havde sagt til vores far.. Hun reagerede på samme måde som jeg havde gjort i går, og forstod fuldt ud min beslutning. Hun blev vred og gal over hans barnlige naivitet, og ville ringe til ham………
Som sagt, så gjort……. Hun ringede tilbage kort tid efter at have snakket med ham, og var rystet !! Jeg fornemmede at hun var på grådens rand af fortvivlelse og afmagt. Hun havde direkte sagt til ham, at han stod til valget imellem os og hende ( påhænget )………. Og som sædvanlig havde han bare mumlet et utydelig svar, som han plejer at gøre når han ikke ved hvad han skal sige.

Jeg har det utrolig dårlig med at skulle ” bestemme ” hvem min far ser. Men på den anden side vil jeg give min søster ret i, at hvis vi ikke reagere, ville det være en form for omsorgssvigt !!

Prikken over i´et er, at jeg er blevet nød til at sygemelde mig… I den sidste stykke tid har jeg fornemmet at min ryg var træt, men at det er gået i sig selv igen. I dag blev jeg overmandet af en vandvittig trang til at gøre rent, og det skal man jo ikke lade forbi… Men jo længere jeg kom, jo flere smerter fik jeg……. Øv

Jeg vil se om jeg ikke kan få en tid ved en kiropraktor i morgen… Hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Døv og blind er publiceret 14/02-2005 22:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.