19 år siden

Så det blev altså

Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Så det blev altså E. :D Det er da godt at have en kæreste igen...

Jeg slår snart mig selv ned...
Suk...
Er det bare mig der er spasser? Kan jeg ikke bare for en gang skyld lære at elske og blive elsket igen. Jakob du er for ung til at elske. Eller er det en frygt for at blive såret? eller er jeg slet ikke til piger? Suk...
Hah what about it? Jakob Arndal, Den lille homo fra korup?! hah! Jeg hader den tanke. Alt ville styrte sammen.
Er det så meget forlangt bare et kort øjeblik at kunne finde en måde hvorpå jeg bare kunne føle mig lidt glad i et forhold. "Jakob du kan ikke lide at binde dig. Det står i dit stjernetegn" Ja fuck dig! Er det ikke bedre at have få faste end en masse løse? Jeg hader det pis. Og første kys Det var så godt! Jeg hende, hun og hendes mund. Den hårdhed, den ømhed. Den fortryllelse. Ja når jeg tænker på hende bliver jeg glad:D Men Argh Fuck hvor kommer alle de tanker så fra. Ja jeg må være bange for at blive såret igen... Det gjorde så ondt. Det er derfor jeg skyder dem væk fra mig. holder dem i stiv arm. Jeg lader dem ikke lære mig at kende. Jeg fortæller dem ikke hvad der foregår på inder siden af mig. Underligt. Du plejer ellers at være så åben. Ja... Nej gu fanden er jeg ej. Jeg er BANGE for kvinder. Jeg har set hvad de gør ved mænd, og jeg kan mærke at det også sniger sig ind på mig. Jeg bliver gladere og gladere, men inden i mig er der noget der siger: Du må ikke blive for glad, for så gør det bare mere ondt når det stopper. Peditesser!! Masser af dem jeg tænker ikke. Jeg smiler ikke. Jeg græder ikke. Jeg skriver bare jeg skriver, i takt til musikken. Musikken i mit liv. Musikken i mit sind. Musikken i mine højtalere. Jeg ved ikke. Jeg har bare brug for at flygte lige nu. Bare brug for tid. Tid til at vænde mig til tanken om at kunne blive såret. Men hvad er det jeg ikke tør satse? Mit psykiske heldbred! Fuck mig. Fuck mig og mit latterlige lille sammenbrud. Se ham. Se den "Store" jakob arndal falde om på jorden og blive lige så hjælpeløs som et barn. Se manden der leder mænd vælte fra sine trone, se sig selv begrave. Vælte, falder falder. Sort mørke. Glæde? Nej Smerte. Og dog. Hun er jo så dejlig. Hun gør mig glad, hun får mig til at smile og le. Jeg elsker at smile og le. Men hvorfor så ikke gøre det? Jeg elsker at smile og le. Hah hahahaha. Hør mit hule grin. Jeg griner. Nej jeg smiler. Jeg skriver bare og skriver. Skriver det jeg tænker. Skriver min melodi, mit vers mit omkvæd. Dette er et trist omkvæd. Et omkvæd der vender tilbage efter hvert nye vers. Hun er mit nye vers. Men der er rod i sangen. Omkvædet skal ikke komme før EFTER verset. Der er rod i sangen. Omkvædet kommer allerede inde i verset!!! Underlig sang. The song of my life!! Ja HAH Det bliver da lidt af en tragedie. Nu skriver hun. Jeg bliver glad. :D
Lystig euforisk. Men også bange. Skal jeg nu? Nej jeg bliver bare såret. Men det er så dejligt at skrive med hende. Hun er så dejlig.
Jakob Du er et fjols. Pah, Du er forelsket din dejlige dreng og kan du så stoppe med det pjat? Kom såp igang med at lev istedet for at sidde her og tænke over at leve. Det er da meget sjovt at tænke på at rejse men und dig selv at føre det ud i livet.
Kom så jakob. op igen. Kom så. Tag min hånd. Ja sådan. Se hvor fint i passer sammen. God dreng. Tør øjnene. Pah Og du skal lede et folk? Dig?! Ynkelige lille dreng. Du må lære at være stærk. også i hjertet. Det er det din ægte styrke sidder.

Kom så igang med at lev!
Jakob s. Arndal. Konversationer med selvet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så det blev altså er publiceret 23/02-2005 13:09 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.