19 år siden

Tænker kun på ham = skræmmende!

Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Er helt flov over mig selv. Tænker på den fyr hele tiden.
Eller. Har tænkt på ham næsten uafbrudt de sidste par dage, selvom jeg har sagt til mig selv, at det er for dumt og at jeg skal glemme ham. Og i aften fik en ven mig så overtalt til at skrive en sms. Tænk at det kan være så svært at skrive en åndssvag lille sms. Var møgbange for, at han ikke ville svare tilbage, men det gjorde han sgu...Skrev at han var glad for at høre fra mig igen. Det må jeg vel opfatte som positivt?
Men det havde næsten været bedre om han ikke havde svaret, for så kunne jeg måske langsomt glemme ham. Nu bliver jeg ved med at tænke på ham. Og det bliver højst sandsynligt aldrig til noget.
Nok om ham.
Havde fri fra skole idag, og har også fået fri i morgen. Snefri. Bare for dejligt. Skal godtnok bruge tiden på at skrive dansk stil. Forsøgte at gå igang for en uge siden, men det kunne bare slet ikke lade sig gøre...
---Ej er nødt til lige at skrive om ham igen. Han har lige svaret tilbage...min mave går helt amok, sommerfuglene basker rundt derinde med 100 km i timen...Det er så sjældent jeg har det sådan her..Ihh altså...Tag dig dog sammen. Og så har jeg problemet igen, hvad skal jeg skrive tilbage? skal stille et spørgsmål så han har noget at svare på, og samtidig skrive noget som han kan skrive et spørgsmål tilbage på. Hmm..
Har læst en del i Michael Strunges samlede digtsamling i dag. Havde for lang tid siden bestemt at læse mindst et digt om dagen, men det har jeg ikke kunnet holde. Synes han skriver så genialt...Tænk at kunne skrive sådan. Har dog meget svært ved at tolke digtene. Tænker lidt, om der er en dybere mening med dem alle, eller om nogen af dem simpelthen bare er ord skrevet ned i en hashrus eller noget...Så det er ikke så meget dybden i dem der fascinerer mig. Mere det tekniske. Ordvalget, metaforerne...Og den følelse nogle af digtene giver, når man læser dem.

- Så skriver jeg lige om ham igen. Han skriver at han gerne vil med mig i byen en weekend...hvis han kan få fri fra fodbold...håber det bliver til noget!

Og nu slutter jeg så for i aften. Hvor er det uhyggeligt at et menneske man slet ikke kender særlig godt, kan fylde så meget i ens hoved. Skræmmende, men dejligt på samme tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tænker kun på ham = skræmmende! er publiceret 24/02-2005 00:28 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.