håb
Halina Abram...
6 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Weekend, weekend og atter weekend;-)

Jeg har gjort lidt ekstra ud af indkøbet til aftensmaden i dag. Jeg får altid, at vide, at jeg laver den absolutte bedste salat. Jeg synes også selv den er lækker, men jeg gider altså heller ikke spise salat bestående af: iceberg salat, tomater, agurk, majs, gulerødder og en eller anden klam olie/eddike dressing!
Næh, jeg kommer mange forskellige, yderst delikate ingredienser i...(mener jeg selv...), soltørrede tomater, der har trukket i min specielle hvidløgsmarinade, 3 forskellige slags salater, gerne baby-spinat, majs, rødløg, slikærter, purløg evt. marinerede div. ting, gerne cashewnødder, engang i mellem ananas m.m.
Så, vi skal have revelsben med salat, tzaziki og nybagt brød...Mums - jeg sidder og bliver helt sulten, men jeg har lige som heller ikke spist andet i dag, end 1 bolle, 1 banan og 1 appelsin! Fui!!!!!!

T og jeg har fået en ynglingsbeskæftigelse...vi er begyndt, at læse bøger højt for hinanden. Det er simpelthen bare så mega hyggeligt!! Så ligger vi inde i sengen og læser, til klokken bliver mange, rigtig mange - (gerne 3) og ens arme får begyndende mioser...
Jeg har reserveret et par bøger, til vores næste "læse-højt" bog (er næsten færdige med den første - "Da Vinci Mysteriet") der i blandt er Harry Potter, Paven fra Indien, en novelle samling fra moderne amerikanske forfatterer, en novelle-samling af Karen Blixen og en af Hemingway. Jeg glæder mig vildt til denne weekend og jeg håber, vi får en rigtig god "bog" weekend;-)

God weekend!
- Dicte;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Maria Magdalene er publiceret 25/02-2005 16:39 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.