22 år siden

Nu spirer det.......

Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 2 dage siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Tænk engang - det spirer og spirer i mine kasser på bryggers-bordet. Alle de frø jeg proppede i jorden for en uge siden, er nu i fuld gang med at kikke op. Små bitte lysegrønne kimplanter ser før første gang dagens lys... Det er fantastisk når man nu ved, hvor store og flotte de alle bliver inden frosten kommer i efteråret og "høster" dem igen.
Jeg kan kun sige een ting: HURRA, foråret er på vej - DET SPIRER !!!

Jeg har haft en lidt hård arbejdsuge, så derfor har jeg slet ikke fået skrevet noget i flere dage. Jeg har fuld gang i min lille klinik lige nu, det er så dejligt og jeg er så glad for det, men jeg må også sige, at jeg er lidt træt, når jeg siger farvel til den sidste ved 21-tiden om aftenen.
Min drøm er selvfølgelig at kunne leve af at give behandlinger (massage+zoneterapi), men jeg har ikke modet endnu til at give slip på mit 8-timers job først på dagen. Økonomien skal jo også kunne hænge sammen. Som det er nu, arbejder jeg med mennesker fordi jeg virkelig kan lide det. Jeg kan være bange for at det kan blive for pengenes skyld i stedet, hvis jeg skiber mig job...
Der er sket en anden god ting - jeg sendte nogle skriverier til Lotte-Mor, endda på en fil hun ikke kunne åbne, og alligevel skriver hun tilbage til mig, at hun er sikker på, jeg og mine skriverier er gode nok til Fyldepennen. Jeg blev bare så glad - sikke en tillid at vise lille mig, som Lotte-mor jo slet ikke kender overhovedet. Nu skal jeg rigtig igang med at finde frem, hvad jeg har liggende i skuffer og skabe, læse det igennem, pudse lidt af o.s.v., så må vi se, hvor meget der kan bruges lige nu. Faktisk er det længe siden jeg sidst "rigtigt" har skrevet noget, men jeg kan mærke, at lysten stille og roligt kommer igen, så det bliver godt at komme igang.
Jeg håber ikke, jeg er for kedelig til at blive læst....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu spirer det....... er publiceret 10/03-2002 00:07 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.