Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
22 dage siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Hmm hvad gør man ikke for at slippe ?

Michelle har for et stykke tid siden haft en samtale med en dame fra kriminalforsognet vedr. hendes sag. De havde bla talt om samfundstjeneste hvor damen havde fortalt, at dette kunne eksempelvis foregå på en kirkegård. Uha da det var ikke noget som pigebarnet havde lyst til ( som om man har lov og ret til selv at bestemme ). Hun havde sagt til damen, at det måske ikke var så heldig da hun var satanist. Hmm

Med hendes tøjstil og udstråling kan man sagtens tro at det er sandt, men det har hun flere gange bedyret over for mig, at hun ikke er. Hun havde bare ikke lyst til at gå rundt blandt døde mennesker !!

Skolen er også blevet bedt om en udtalelse, og har bla skrevet - at hun dyrkede sort magi !! Dette har hun dog senere fået en undskyldning for, da lærens begrundelse lå i et billede som hun havde malet.

Hun har været til psykolog for første gang i dag, men gik grædefærdig derfra efter 20 min. Psykologen havde som noget af det første sagt – Nå så du er blevet sådan en med piercinger som går rundt og slår folk ned. Hmm nok ikke lige det smarteste at lægge ud med. Samtidig havde hun bare siddet og set på Michelle uden at sige noget. Michelle viste simpelthen ikke hvordan hun skulle gribe situationen an, og valgte at stoppe.
Hun har fået en ny tid, men hvis hun ikke føler tillid til hende efter næste gang, så vil jeg kontakte hendes læge så hun kan få en anden. Jeg mener helt klart at tillid er en meget vigtig faktor, når man skal sidde og vende vrangen ud på sig selv over for en fremmed !! ( lige med undtagelse af mig som blabber løs over for x antal her på pennen, MEN DET ER JO NOGET ANDET ;-)

Jeg fik for resten ret i mine bange anelser vedr. påhænget. Da jeg talte med min far i går eftermiddags havde hun ringet, og lagt en besked på telefonsvareren. Hun havde ingen steder at bo, og om hun måtte komme og være hos ham i 8 dage !! Da jeg afleverede bilen i dag havde hun indtalt en ny besked, hvor det var med ” lille ” skat og andre søde ord.. Hmm jeg kunne se tvivlen i min fars øjne.
På den ene side gør det ham ondt at lade hende ” sejle i hendes egen sø ” og på den anden, så ved han også hvordan hendes løgne og misbrug har gået ham på.
Jeg spurte ham i går, om jeg skulle tage med ham på kommunen for at få flyttet hendes adr. Aaahhh kunne vi ikke se tiden lidt an. Sidste gang hun truede med at komme gjorde hun det jo ikke.. He he det var der hvor han ” truede ” hende med at ringe efter os !!

Da han var ude og hente Mercedesen på værkstedet i går, fik han at vide, at d 20/4 går de i gang med at producere den ny på fabrikken i Stuttgart. Hmm hvis han kunne få en ” fødsels tid ” på den ville klimakset simpelthen være nået ;-) Han har været nede og besøge fabrikken for flere år siden, men synes ikke at han orker at hente den der, selv om det er han blevet tilbudt.

Jeg har fået overtalt min lille far til at melde sig til hundetræning med – selvfølgelig hundene ;-) Nej et eller andet sted drejer det sig også om den måde han håndtere, eller rettere, ikke håndtere de hunde. Specielt den lille kunne godt trænge til lidt opdragelse. Jeg sagde til ham her til morgen, at han nok også skulle forvente også at blive opdraget lidt ;-) Hmm tror du - brummede han på sin sædvanlige facon.
Claus kaldte mig Kirsten giftekniv da jeg i går udtrykte et ønske om, at han måske kunne finde en sød lille hunde mor på det kursus, og så havde han en at gå hunde tur med.. Hmm det bliver nok ønske tænkning, men det ville nu være rart for ham.

Jeg tror at jeg vil bage en lille kage til min lille mand, som er på golfbanen sammen med den mellemste til junior træning. Varm kaffe og nybagt kage vil sikkert lune godt efter en våd tur der ude ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min lille satanist er publiceret 06/04-2005 18:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.