19 år siden

Røre i andedammen

Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Det er ikke nemt, men det er der bestemt heller ikke nogen som har lovet os ;-)

Vi har kastet bolden op med et forslag, og den er blevet gebet. Vi ved på forhånd, at der vil blive visket og tisket i hjørnerne, og at det er bestemt ikke søde ord som falder af. Men det er et valg som vi er blevet enige om, og har det godt med.

Vi havde inviteret den mindste her ud og spise i torsdags, da det på det tidspunkt ikke var meningen at han skulle være her i weekenden, og så ville vi også gerne tale med ham alene.

Vi har tilbudt drengen, at give ham et ekstra beløb oven i bankbogen i stedet for en fest, for uanset hvordan man vender og drejer det, så bliver det ikke det samme som hvis det blev holdt i forbindelse med konfirmationen. Ex konen har beslaglagt ” hendes ” weekend, uagtet at det var ” vores ” weekend hvor den store blev konfirmeret, og hun havde ham hjemme på selve dagen.

Jeg ved at det vil blive reageret med at – vi er mærkelige, stakkels dreng og det kan man da ikke !! Det er ganske rigtig vores ide, men i den sidste ende så er det drengens valg. Jeg ved endnu ikke, om vi skal viderebringe ” nyheden ” med brev eller telefonisk til de ” kære ” bedsteforældre, som nok vil blive chokeret og forarget over ” vores ” valg. Men alt andet lige, så holder vi da blodtrykke i gang på dem ;-)

Jeg har undtagelsesvis holdt fri hele weekenden. Jeg har været så inderlig træt i den sidste stykke tid og sovet meget. I går var jeg inde og sove 3 timer om eftermiddagen, og trods det gik jeg i seng kl. 20.00 igen. I dag har jeg også været inde og sove ” til middag ”.
Jeg føler mig ikke syg, eller som om at der er noget i opløb, men bare så inderlig træt. Hvis det fortsætter i næste uge, må jeg hellere få et tjek hos lægen ;-(

Jeg har det ellers skidt med at holde fri lige nu, da vi mangler ca. 11.000 km i at frikøre bilen. Min far er meget opsat på at få den nye på gaden omkring den 10/5. Men så må han bide tænderne lidt sammen, og lade være med at lege fortidspensionist !!
Nej hånden på hjertet, så tror jeg at det bliver den sidste bil han har. Jeg har tidligere givet udtryk for at han er blevet MEGET gammel de sidste par år, som om luften er gået lidt ud af ballonen. Jeg har forholdet til påhænget mistænkt for at være dråben, men efter jeg snakkede med min tidl. stedfar i går, vil jeg nok give ham ret i, at de problemer min far havde med maven nok også slog ham lidt ud. Han var hunderæd for at det var tyktarmskræft som både kostede hans far og søster livet !!

Påhænget er for resten tilbage på formsognshjemmet. Hun havde ringet hjem til min far vedr. post i går, og bedt ham om at aflevere det der. Da han afleverede brevene havde han spurt personalet om han kunne flytte hendes adr. der ned, men de mente at der var en løsning på vej fra kommunen på mandag. Hmm

Jeg vil til at være lidt aktiv. He he det er med at bruge energien imens den er der ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Røre i andedammen er publiceret 10/04-2005 17:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.