19 år siden

Paris...Byernes By...!!

Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Så er jeg hjemme igen. Hvor har det været en skøn tur...

Det startede med lidt regn og blæst. Vi spiste på den nærmeste restaurant den første aften.

Faktisk var det skide koldt den første dag på sightseeing. Vi bestemte os hurtigt til at holde os indendøre. Vi startede derfor med Notre Dame og besøg i kirken. Dernæst gik turen til Louvre, hvor vi brugte 3 timer. Bl.a på Mona Lisa, den lange gang som er beskrevet i "Da Vince Mysteriet" og et kig på Vermeers billeder i den modsatte fløj. Jeg har læst bogen "Pigen med Perleørering"/ set filmen og var meget interesseret i at se nogle af hans andre billeder. Der var desværre kun 2 udstillet.

Det var nok for den dag. vi var dødtrætte og slappede af/sov et par timer, inden vi tog ud at spise i området ved Place Pigalle. Vi sad dernæst på en café, hvor et lille band underholdte med synkroniserede engelske sange.. Vi blev nødt til at tage en taxa hjem, da de nærmeste metro var tidligt lukket.

Søndag stod vi ret sent op og nåede ikke morgenmaden, jeg havde faktisk også lidt hovedpine. Vi var inde i Latinerkvarteret og spiste meget sen morgenmad. Vi var også på et lille middelalderklostermuseum. Det var faktisk ret spænende.

Det var køernes dag. Vi stod først i kø for at købe billet til Eiffeltårnet i ca 1 time. Dernæst stod vi næsten lige så længe for at komme videre fra 2. etage til toppen af tårnet. Det er faktisk hårdt at stå i kø...! Vi havde begge ondt i fødderne og tog hjem og sov, inden vi sluttede dagen af på Champs Ellysées ved Triumfbuen. Vi spiste sen aftensmad på en café på Champs Elysées med udsigt til Triumfbuen..

Mandag nåede vi faktisk også en del. Vi gik op til Sacre Coeur kirken. Vi kom bag fra og så place du Tertre, hvor malerne i sin tid havde siddet... Vi var inde i kirken og gik derefter turen ned af den store trappe/plads foran kirken. Her sad vi et stykke tid og slikkede sol, for vejret var helt fantatisk...!

Vi var i Lafayette, som er et kænpe indkøbscenter. Vi købte intet, det var ret dyrt og faktisk dyrere for de samme varer, som kunne fåes i Danmark..
Vi nød udsigten fra taget af Lafayette og endte med at spise frokost i Latinerkvarteret og nyde solen på pladsen foran Notre Dame, inden vi skulle hjem mandag eftermiddag. Vi fløj fra Paris 19.35. Klokken 23 sad jeg hjemme i min sofa...

Det var intet problem at holde sig vågen i bilen hjem fra Billund for med 160-200 km/t op gennem Jylland, så slapper jeg i hvert fald ikke meget af.. Jeg var ikke nervøs for Thomas´ måde at køre på, jeg var mere nervøs for om alle de andre bilister/dyr på vejen nu reagerede, som han forventede...!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Paris...Byernes By...!! er publiceret 12/04-2005 13:20 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.