19 år siden

SÅ FAT DET DOG!

Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg får spat! Jeg er så hamrende dødtræt af evendelige kommentarer og ekstremt gloende mennesker på gaden!

Jeg skulle i biffen med kæresten. Havde det mega hygsomt, gik og småkyssede hen ad strøget - og så går vi tilfældigvis en flok storskrydende drenge. Den ældste har måske været 16, resten var yngre end A og mig. Og er der gudhjælpemig én af dem der begynder "Ej, hva´fanden, går de og snaver? F*** hvor klamt, mand, hva' fanden tænker hun på? Hva' sker der..." og så videre...

Jeg har aldrig været ude for at nogen ligefrem er begyndt at råbe op - de fleste stirrer men er taktfulde nok til i det mindste at gå videre i stilhed.

Forklaringen er simpel: Danskerne er mega fordomsfulde! i samtlige film vi ser, er der lavet specielle scenekonstruktioner, så publikum får det som de vil: helten skal være mindst 20cm højere end heltinden.

Nu er det tilfældigvis sådan at jeg er smaskforelsket i A og at hans højde rager mig en papand, så hvorfor f*** i h*** kan folk ikke bare blande sig uden om??

´De tror vel at jeg går og kysser en 10årig. Fair nok de synes det lyder ulækkert, men nu er han rent faktisk præcis ligeså gammel som mig, han vokser mig bare først over hovedet om et par år...og hvad så?????????

Hvorfor er alle såskide fordømmende hele tiden??

A blev ked af det og troede faktisk at jeg ville synes det var pinligt - ham, pinlig?! Jeg gjorde hvad jeg kunne...hvæsede et "Hold dog mund, idioter!" Og ga' ham et stort kys til og trak ham videre...hva ska man gøre?
Jeg har så ondt af ham, og er så vred på folk der ikke kan styre sig, for de ved jo ingenting. Hvis nu han VAR 10år ville det da være klamt, men han kan jo ikke gøre for at han er lav! :(

Jeg havde lyst til at græde da jeg så hvor ked af det min skat var. Han begyndte ligefrem at undskylde sin højde overfor mig. Sådan nogle klaphatte, at de skal have lov til at ødelægge det for nogen, der ikke har gjort noget.

Ned med fordomme! Jeg rpbte squ da heller ikke "perkersvin" eller noget lignende efter dem, om jeg så var nok så sur...man angriber bare ikke andre på den måde, uanset om det er på grund af højde, udseende, herkomst, eller whatever!

HMPF! det var lige galden der skulle ud inden skolegangens tunge start...njah, skal nu ha' bioprøve tilbage, snart 1 måned siden den blev lavet, men 5 siders besvarelser burde skaffe mig i hvert fald 9...får jeg derover bliver jeg glad :P

Go dag til alle C",)

Qnuzzer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SÅ FAT DET DOG! er publiceret 12/05-2005 08:21 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.