19 år siden

om dagbogen og afsløring.

Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
spacemermaids dagbog har givet mig stof til eftertanke...

jeg forstår så udmærket hendes frygt. det ville være en katastrofe, hvis andreas eller f.eks. min søster læste min dagbog.

men måske har jeg for stor tiltro til andre mennesker... jeg går ud fra at der er en vis "tavshedspligt" eller i hvert fald gensidig respekt herinde på fyldepennen. jeg tror på at folk, der læseer min dagbog ikke styrter ud og fortæller indholdet til alle og enhver (det er jeg jo heller ikke ligefrem interessant nok til). angående mine venner og omgangskreds, så nævner jeg aldrig fyldepennen ved navn. jeg siger "et sted på nettet, hvor man kan lægge tekster ud". jeg nævner ikke noget om en dagbog. og hvis jeg gjorde, så ville jeg da gå ud fra, at mine venner ville kunne regne ud, at det er noget privat for mig, og at jeg i øvrigt fortæller dem det, som jeg gerne vil have at de ved om mig. jeg tror ikke at mine venner hester ud og googler mig og læser min dagbog. og hvis jeg troede det, så ville jeg eksplicit fortælle dem, at jeg helst ser at de respekterer privatlivets fred, at det er min dagbog.

jeg har en veninde som skrev herinde i forvejen, da jeg begyndte at skrive her. tilfældigvis er det en veninde, som må læse alt hvad jeg skriver. siden da har jeg også fået en anden veninde herinde, som må læse alt hvad jeg skriver. men der er da klart nogle af mine veninder, som denne her dagbog bestemt ikke er møntet på. men hvis de nogensinde fandt mig herinde ved et tilfælde (jeg skriver jo heller ikke særlig anonymt) og gjorde mig opmærksom på det, så ved jeg, at de ville respektere, at jeg bad dem om ikke at læse den. det har ikke noget at gøre med at jeg bagtaler dem eller noget, men det er bare rarest.

jeg har kun haft én oplevelse, hvor jeg blev "afsløret". jeg skrev med en fyr på en datingside og han fandt, via nogle oplysninger, ret hurtigt fyldepennen. i det tilfælde bad jeg ham ikke om at lade være med at læse. jeg ved ikke om han gjorde det, men helt ærlig - jeg tænkte, at når man er SÅ nysgerrig, så er man også selv ude om det, hvis man finder ud af ting om en person, som man egentlig ikke ville vide. (som den gang jeg klippede andreas kondomer i stykker og senere ville lægge nogle nye tilbage - kun for at opdage at han havde pakket dem ned. har sgu lært, at hvis jeg ikke kan tåle sandheden, så må jeg holde snotten for migselv). men han betød heller ingenting, ham fra nettet.

er jeg naiv, når jeg tror at folk respektere privatlivets fred? man er jo udsat, når man skriver et sted som her. men jeg tror bare på at ærlighed kommer man langt med. så mit råd til space er (har jeg også skrevet til hende selv), at melde klart ud. f.eks. fortælle at hun ikke bryder sig om at man afslører hendes alias. der er jo en grund til at man har et. og sige til dem, som finder hende på fyldepennen, at de helst ikke skal læse hendes tekster. det gør hun jo også i forvejen med en del af hendes venner og de respekterer det jo...

nå... jeg har vist ikke mere at sige. andet end at jeg håber og tror på gensidig respekt herinde. ja.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget om dagbogen og afsløring. er publiceret 30/05-2005 15:39 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.