18 år siden

En kanon dyr dag

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Første dag.
Neola
2 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
8 måneder, 25 dage siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Imens jeg fundere over hvad jeg skulle finde på at servere til aften, sad jeg og forgreb mig på en pakke saltstænger ! Pludselig mærkede jeg noget forkert ved mine tænder, og var ikke i tvivl om at der var noget helt galt. Det føles som om at der var gået noget af en plump og at der sad noget og stak ud !
Jeg har desværre været uheldig og fået lavet nogle rodbehandlinger i højere side af munden, og troede at det var en af de ” pinde ” som de stak ned, som var på vej ud ! Jeg ringede til tandlægen, og var heldig at kunne komme for i dag. Ikke ved min egen, men hos en praktikant. Det var iver for sig også underordnet, bare de lige ville se mig !

Min tandlæge påstår, at det ikke er fordi at det er nemmere for ham, at det som regel er min højere side jeg har problemer, men at det er normalt at man ubevidst har en ” ynglings ” side, og derfor også får flere problemer der ! JA TAK

Det tog ikke lang tid for praktikanten at finde ud af, at min tand simpelthen var flækket. Hun bedøvede mig, og min egen tandlæge fik æren af at trække den flækkede del ud. Han var ellers sød da han kom ind med et stort smil på læben og sagde – Nåå så kunne du alligevel ikke undvære mig længere ;-)

Inden jeg fik set mig om havde der været 3 tandlæger og holdt træf hen over hovedet på mig. Tanden var knækket så uheldig at en krone ikke ville holde i længden, og da jeg i forvejen manglede en tand ved siden af den der var flækket, så var en dobbelt bro den bedste løsning.
Hmm det bliver bare lige en regning på små 20.000.- Hjælp der står Mercedes på min opsparing og ikke tænder. Hmm

Jeg spurte hvor lang tid jeg kunne gå inden den blev lavet. Han trak på det og svarede - ca. 3-4 uger. Jeg fortalte ham at jeg var inde i en depression , og havde svært ved at overskue den omfattende ” indgreb ” lige nu ! Jeg havde næsten ikke nået at få talt færdig før han begyndte at spørge ind til hvilken medicin jeg fik, og at jeg skulle endelig tage den tid det tog. Han var meget omsorgsfuld, og talte som om han selv, eller måske havde kendskab til en der havde prøvet det.

Det endte med at jeg godt kunne strække det til jeg skulle til kontrol i september !

Jeg gik derefter over i Kvickly, og handlede ind til min planlagte 3 retters menu. Vel hjemme igen gik jeg i krig med maden. Claus havde utrolig svært ved at holde sig ude fra hans domæne – køkkenet. Han ville gerne se hvad jeg lavede, og måske også have en finger med i spillet ! Det er en af grundene til at vi ikke kan sammen i et køkken. Han har lidt svært ved at forstå, at jeg gør tingene på en måde og han på en anden. Hvis resultatet i den sidste ende bliver det samme, så kan det være underordnet hvordan man gør !

Claus roste maden til skyerne, og var måske også lidt imponeret over, at jeg stadig kunne finde ud af det ;-) Han kunne som André havde forudsagt – godt finde ud af at bruge gavekortene !

Nu er kl. igen blevet mange. Hmm….. Jeg er ellers begyndt at få flere gode dage, og mere overskud. For 14 dage siden ville det have været fuldstændig umulig for mig, at begive mig i lag med det jeg gjorde i dag. Indimellem kan jeg mærke, at der skal ikke så meget til før luften går af ballonen, og at jeg skal slappe af for ikke at miste fodfæste igen. Men jeg vil jo så gerne have orden og styr på det hele ! Men sådan skal det ikke være mere.

Jeg tror at der er en dybere mening med min depression, og at den i sidste ende vil vise sig at være en hjælp til selvhjælp.

Nej nu må jeg hellere finde min seng ;-)

Go´nat og tak for en dejlig dag, trods tandlæge besøg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En kanon dyr dag er publiceret 31/05-2005 01:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.