19 år siden

Så kom Victor...

Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Min veninde/kollega har født idag... Så først sms i eftermiddags, da jeg var på vej hjem fra arbejde. Nåede dog lige at fange et par af de andre og fortælle nyheden...

Min anden veninde der fødte i fredags skrev, at de var blevet overflyttet fra Thisted til Viborg, fordi den lille var blevet dårlig, havde fået feber og forhøjet infektionstal. Han har det heldigvis bedre igen.

Min kære studerende var tilbage på først dag efter den triste fredag. Hun var ret påvirket af det der var sket, hviket jo er forståeligt. Jeg forsøger virkeligt at gøre alt for, at hun skal føle sig godt tilpas. Det bliver nogle svære uger psykisk, inden hun skal op igen. I morgen skal hun mødes med studievejleder fra skolen. Jeg fik også snakket forløbet igennem med vores uddannelsesansvarlige, hvilket var godt for mig.

I aftes savnede jeg simpelthen A så meget. Jeg endte med at skrive en sms til ham om, at min seng føltes SÅ stor og ensom, når han ikke lå ved siden af mig. I morges fik jeg en sød sms tilbage om, at han glæder sig til at komme hjem. Nu kan jeg slet ikke vente!
I aften vil jeg forsøge at drømme en dejlig drøm om det vidunderlige liv, vi kan få, hvis alt flasker sig... Jeg er endnu ikke overbevist om, at det bliver os to, men en drøm kan ingen tage fra mig....!

Har lavet dejlig mad til mig selv i aften: Stegt laks med ristede squash og nye kartofler vendt i citronolie og persille og hjemmelavet koldskål med friske jordbær... mhmmm...mums..!!

Er skide træt nu selv om klokken ikke er mere end 19.30. Det varer ikke længe, inden jeg kryber under dynen med en god bog og hygger til lidt tv. Så går tiden også hurtigere og så er det snart weekend og A kommer hjem fra Irak...

Burde ringe til mine veninder. Det er så længe siden jeg har snakket med dem fx AM, men jeg orker det ikke i aften... Jeg må gøre det i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så kom Victor... er publiceret 28/06-2005 19:31 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.