15 år siden

Jeg er for vild til dem

Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
3 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
4 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
5 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
4 år siden
Der sker bare ikke noget i den skole. Gab hvor er det kedeligt, jeg begynder at forstå hvorfor der var så mange der pjækkede i folkeren. Der er sikkert sket lige så meget som der sker i min nye klasse. Gaab.

Jeg laver heller ikke noget vildt specielt i min fritid. Bare det sædvanlige, besøger lidt venner og sådan.

Købte en step bænk i går. Det var bare så sjovt at lave step i ferien, men gad vide om det bliver det samme når det ikke er med havudsigt og en hyperaktiv instruktør??

Det er bare vildt dyrt at gå i skole! Køb de nye guldendals ordbøger - de gamle er forfærdeligt ringe, køb ternet blok, køb linieret blok, køb en speciel lommeregner, køb intro fest, køb intro tur, køb, køb, køb hele tiden det er bare så neder.

Jeg er lidt ked af det her, men har snakket med min mor og vi giver skolen og kammeraterne derovre indtil efterårsferien, og hvis det ikke er blevet lidt mere inspirerende at gå der så stopper jeg.

Jeg har bare aldrig givet op på noget og det er nærmest åndsvagt at gøre det pga kammerater, men de er bare så intet sigende. I starten troede jeg bare at det var nervøsitet, men nu er der gået tre dage og de er stadigvæk bange for at knække deres negle..

Jeg blev kaldt poptøs på mit gamle arbejde, men det er jeg jo slet slet ikke! De tøser der... SUK!
Jeg passer heller ikke ind udseende mæssigt. Jeg har ikke farvet mit hår blond og jeg bruger ikke timer på mit udseende hver dag og jeg ejer heller ikke noget Gucci, D&G, Christian Dior og Louis Vuitton tøj.
Og selv om de bruger så lang tid på alt det der har de ikke en fed stil, alt på dem er intetsigende, sort/hvidt/gråt tøj og sort makeup... De piger har bare ingen personlighed. De ligner alle sammen små kopier af triste grå mus.. Jeg har masser personlighed og jeg er meget frembrusende og jeg tror rigtig meget på mig selv det er sådan cirka modsætningen af det jeg har set til dem indtil videre.

Håber virkelig at det bliver bedre. Dem på HG ser meget mere normale ud... Jeg er bare for vild og skør til deres humør og min stil er for meget min egen i forhold til deres. Men de hader mig ikke, de er bare - ligeglade med alting? Eller også synes de at det er synd jeg er så mærkelig?

Men jeg synes jo det er dem der er mærkelige! 3-års eleverne er vildt skæge og skøre så måske kommer det hele med tiden!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er for vild til dem er publiceret 17/08-2005 15:03 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.