18 år siden

Fuld af forundring

De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Igen er det længe siden jeg har haft tid til at skrive , og mit liv går med 120 i timen ..og jeg føler nok
lidt at jeg flager lidt bag efter .

Men hele tiden kommer der ting ind og forstyrre min indre balance , og skaber kaos .
Er det ikke en ex der den ene gang efter den anden handler med hoved under armen og jorde sine børn , så jeg igen står med tre børn der er opløst i tåre og fyldt med en indestænkt vrede . så er det mænd i min fortid der har det med at poppe op og tror de har en chance igen ...damm..hvor dum kan mænd være ???

Jeg er igen begyndt at date , og møder nogle søde og sjove fyre , men det bliver kun til et par date , så trækker jeg mig for en fylder stadig op inden i mig en jeg endnu ikke har haft heldet af at møde på en date , forde der gang på gang opstår ting der kommer i vejen og aligevel , har han et fast greb om mit hjerte , og en konstand gang i mine tanker , selv på afstand fornemmer jeg ham så tydelig og jeg kan gribes at frygt for at miste denne hel vildt vidunderlig følelse og for at miste ham ...underlig for jeg har endnu ikke mødt ham .
Min engel har vist mig at han er der af en hel bestemt grund , og jeg har åbnet min sjæl forham forde der er en mening med det ...er han mon min soul mate i anden skikkelse ?? jeg ved det ikke!!
Forleden nat , da roen havde sænket sig over hele huset sad jeg i mørket , lyttede til musik, og lod mine tanker flyve, musikken stoppede og alt blev hel stille og en varme fyldte hele stuen og et vind pust fløj gennem stuen , og det føltes som et tæppe der lage sig beskyttene om mig og fyldte mig med varme glæde og energi og musiken begyndte igen med sangen When a mann lovs a whomen..en sag fra min fortid ..der før har rørt mig til tåre men som nu bragte mig smil og glæde .
Min soul mate kom forbi er jeg sikker på , og jeg hid kaldte min engel for at finde svar og han viste mig Hans , jeg viste han gav mig skubbet til at komme vider.
Nu er jeg sikker på at W skal jeg bare mødes med det er ham jeg ser i mine visioner og i mine drømme , han er den jeg så længe har søgt .
og jeg ved jeg igen er klar til at ligge mit hjerte og sjæl i hans hænder ..jeg jubler inden i og har dog også erfaringens frygt med mig men jeg vælger ikke at lade frygten få magten over mig , kun kærligheden skal havde magt i mit liv og fortidens smerte og tåre skal bare gøre mig indnu mere stærk og klar til ar tage i mod det ultimative .
men jeg fyldes af forundring over de ting der skal ske i mit liv før jeg formår at slippe og lukke op og modtage , men jeg vil det og jeg ønsker det og jeg ved jeg er på vej .
Livet er så inderlig smuk , og jeg vil leve det i fulde drag , med det det nu bringer .

Rosenq

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuld af forundring er publiceret 11/09-2005 21:18 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.