22 år siden

Fodboldfeber

brænde
Peter
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Advarsel hvis du læser denne tekst garntere jeg ikke for du ikke falder ned af stolen)))

Dagen hvor alt vel går som det skal trods bestemt ikke som planlagt.

Mandag var dagen hvor jeg skulle opstille telte til grilfest i skolefritidsordningen heldigvis siger de det bliver godt vejr for jeg har ikke haft tid.

Søndag var jeg jo igen til hundekonkurence hmmm det gik ikke så godt med konkurencen til gengæld syntes de andre hundeførere jeg var blevet helt menneskelig efter de sidste par gange SKØNT))

Nåede hjem hi hi glemte helt det var min egen skyld jeg kom sent hjem kørte fra Hammel mod Nørresundby pludselig ser jeg at der står Skanderborg på skiltene HI HOV ER DET IKKE MOD SYD åååå ganske rigtigt kørte lige en omvej på ca 40 km)))

Nå hjem til aftensmad hente AG til freds-arangement 5 maj herude på hjørnet med øl og pølser

Søndag aften ringede også min datters fodboldtræner hun var syg holdet skulle spille mandag ka du ikke holdleder træner MIG!!!! fodbold hvordan er det nu det er?? Pigerne kan selv du skal bare med JA JA.

Meget sent søndag ringed fodboldtræneren igen den familie der skulle hjælpe med at køre børnene til udekamp har meldelt hun ikke mere vil gå til fodbold nu har vi kun din bil ååå fodboldtøjet er ved Malene kan du ikke sååå hvordan???

Lidt sener fodboldtræneren igen Malene vil gerne med til kampen hun tager tøjet med ååå jeg kom til at sige jjjaaa kan jo bare køre 2 gange for vil ikke køre med løse børn kun løse hunde))

Tidligt Mandag morgen ringede tlf Ja det er Malenes mor er der nogen hjemme kl 7.40 til at modtage fodboldtøj øøø nææææ stil det i carporten.

Hjem fra arbejde finde campingplads til fyldefest maile om hvilken der duer, masser af ord link ååå så til fodboldkamp kl 5.

Første hold børn blev kørt til omklædning tidsplanen er stram for der var jo kun beregnet tid til en tur, Limfjorsbroen min arbejdsplads havde jeg glemt aftale med kolega han skulle holde alle skibe tilbage når jeg har travlt.

Nå ja så må pigerne vel spille uden opvarmning da vi nåede frem sagde pigerne at Eva kom sener hun skulle komme med bus selv.

Da de er omklædt lukker pigerne døren til omklædningsrummet smækker i låst UPS kampen er om 5 min.
På vej til banen møde vi Eva hmmmm der er låst til omklædning såå 1/2 delen af pigerne stiller sig omkring mens hun klæder om vi andre iller mod banen.

Kampen starter Eva er også kommet men holdopstillingen præges af at Eva har glemt hendes sports-top hun skal LIGE ud i busken åååå ordne nødtørftigt.

Fodboldkampen præges fra sidelinien af snak om hvor plejer du og spille der men vil hellere åå hvornår kommer jeg ind den endte 1-1 tror vi var mest heldige.

Nå kampen slut omklædningen var jo LÅST øv render rundt i hallen spørge efter nøgle ingen har en hmmm en anden træner kommer til han har heller ingen nøgle han ringer først til halinspektøren han er ikke hjemme løber rundt kigger efter ham, hjem til ham privat bilen er også væk ringer til nogen der måske ved hvor han er langt om længe lykkedes det at finde mobilnr til ham.
Han er i bilka kan komme om ca 25 min skønt)))

Nå ja pigerne i bad flere skal lige ringe hjem kl er jo mange så blev færdig med det sidste hold piger lidt over 9 skønt at komme ind til kold aftensmad)))

Ååå så lidt aktivitet her om fyldepennens sommerfest god telefonsnak mm ja pludselig syntes jeg bare der var lagt op til sådan en god dagbog. sååååå))

Håber i hygger jer

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fodboldfeber er publiceret 07/05-2002 00:40 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.