Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Der er sket meget siden sidst..
Jeg har følt mig lidt ved siden af mig selv, har været her inde hver dag og læst, man har ikke skrevet eller kommenteret noget særligt..

For to måneder siden mistede jeg min onkel. Det var svært at se min mor så nedtrykt, og endnu sværere at se min moster så tynget af sorg. Og nu er det så blevet endnu være. onsdag ved middagstid sov min stedfar ind. Han har været syg et stykke tid, og vi vidste hvilken vej det gik, men det er utrolig hårdt.. Gør ondt helt ind i sjælen.. Nu skal begravelsen så bare overståes. Vi ved ikke hvornår. Ønsker bare det bliver så hurtigt som muligt..

Jeg har brugt flere dage væk fra arbejdet, trøstet børn, trøstet mødre og plejet mig selv. Bare prøvet på ikke at bryde i gråd når tankerne har fået lov til at flyve. Det er også derfor jeg skivet her nu.. For at få tankerne ud af hovedet, og fordi jeg her ikke behøver at være bange for hvordan folk reagerer når jeg bryder grædende sammen.. :)

Men ellers går livet sin stille gang. Dagene består mest af arbejde. Og så af at skrive..
Faktisk er jeg et nyt blad. Min søde mand ville gøre min computer hurtigere ved at lægge mine to dele af harddisken sammen til en, og så forsvandt alt info på den ene. Slettet.. Og I har gættet rigtigt.. Det var alt hvad jeg har skrevet. Ansøgninger, Datalister, Noveller og romaner.. Selv alle de informationer jeg har hentet gennem tiden på mit familietræ, alt er væk.
Der fines idag kun 1 eksemplar af "Vikingeliv" udskrevet lige inden alt gik tabt. Min nye roman "Skibsbrud" er væk, men jeg er begyndt på den igen. Den vil ikke forlade hovedet, så jeg måtte sætte mig og skrive igen.. Denne gang gemmer jeg ikke kun på computeren, jeg har også fået et memory stik. en lille pen jeg kan gemme på.. den er genial..

Og så er glæden kommet i mit liv igen, amerikansk football er igang igen.. :) Jeg elsker foodball.. Greenbay packers er bare fantastiske..

Nu vil jeg løbe igen.. Opvasken venter..

Kan I alle hygge jer, og pas godt på hinanden..
Bera..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Siden Sidst!! er publiceret 11/11-2005 09:42 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.