Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 22 dage siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 27 dage siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
Kære DagBob

Yes, så nærmer julen sig jo, hvilket Bobs mor har vidst, og tænkt intenst over, siden engang i Januar. Belært af adskellige skuffelser de foregående mange år, har Bobs mor dog i år holdt igen med det uundgåelige spørgsmål i bemærkelsesværdig lang tid, hvilket Bob må hylde hende for, idet han ved hvilken kraftanstrengelse det må have været for hende, at leve videre til trods for, at hun ikke allerede i august har fået svaret på, hvad hendes søn ønsker sig i år. Det er ganske godt gået for hende.

Men, det måtte jo komme, og det kom så i denne weekend. Bob var blevet lokket i en nøje planlagt fælde (Mormors 78 års fødselsdag, djævelsk godt planlagt og "helt tilfældigt" placeret en måned før jul), og midt i en ellers uskyldig samtale om julen, som i år ganske ekstraordinært skal holdes hos Bobs forældre, grundet Bobs fars svækkede tilstand, kom så spørgsmålet; "jeg skal forresten også lige vide hvad du ønsker dig til jul".

Åh åh...så er helvede jo løs, for hvad var det nu lige Bob egentlig gik og ønskede sig? Det var, ikke overraskende, ikke det emne Bob havde brugt mest tid på at udforske på det seneste, så han blev i den grad fanget med bukserne nede der ( Bemærk hvorledes Bob på den mest elegante måde får flettet dette dampende sexede image ind i historien, til usigelig glæde for de endeløse horder af hungrende kvindelige læsere).

Bob måtte tænke hurtigt, hvilket, meget belejligt, er en af hans berømte stærke sider. Bob kom op med følgende ønskeliste, som han nu udstiller for hele verden, i det forfængelige håb, at nogen rent faktisk ikke er ligeglade

Romantiske Bob ønsker sig naturligvis en kæreste (og nogle stearinlys...eller var det HomoBob?), men kan snart overtales til blot at nøjes med en flirt. BankBob ønsker sig penge, GlobetrotterBob flere stempler i sit pas, SportsBob skal bruge en ny sportstaske og meget gerne et nyt knæ, ForfængelighedsBob ønsker sig en sixpack og noget edderlækkert tøj. ArbejdsBob ønsker lidt mindre stress (og sammen med Bankbob en massiv lønforhøjelse), DrengerøvsBob ønsker sig en fest, og meget gerne noget kvindeligt selskab (så er det vist også sagt pænt ) og MagelighedsBob en større sofa.

Alt i alt en helt igennem normal ønskeliste, absolut overkommelig, og langt fra urimelig.

Alle gaver kan sendes til:
Hr. Julemanden
Nordpolen
Att: ShopBob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bobs ønskeliste er publiceret 20/11-2005 23:26 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.